Ποδόσφαιρο

Ψάχνει απαντήσεις ο Αρης

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:06

Παιχνίδι στα γκολ στη Νίκαια

Ψάχνει απαντήσεις ο Αρης
  • 19:00, Cosmote Sport 1HD
  • Με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων (80%).

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Ο Ιωνικός πήρε την κρυάδα από το ξεκίνημα της συμμετοχής του στην πρώτη κατηγορία, στην αντιπαράθεση με την ποιοτική ΑΕΚ. Βαρύ το σκορ για τους κυανόλευκους που δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά, πληρώνοντας πρωτίστως την αποβολή του Ρομαό στο 33’. Όλη η Νίκαια είναι στο πόδι για την μεγάλη επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα έπειτα από 13 χρόνια και αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο για το πρώτο εντός έδρας ματς. Τιμωρημένος ο Ρομαό αλλά επιστρέφουν οι Κάνιας, Μπάσα, εκτός οι Μουστάκης και Φουρλάνος. Ο Αρης είχε την εδαφική υπεροχή, πίεσε, κατέγραψε 20 τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει και έμεινε σε άβολη ισοπαλία στην πρεμιέρα. Οι κιτρινόμαυροι πιέζουν για την επιστροφή των έξι βαθμών που τους έχουν αφαιρεθεί και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών. Δεν προλαβαίνει ο Ματέο Γκαρσία, εκτός και ο μπακ Λούμορ, πάγια εκτός ο Μήτρογλου.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αρης καλείται να «ρεφάρει» την απώλεια της πρεμιέρας και φαντάζει δικαίως φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά το διπλό προσφέρεται σε «χαμηλή» τιμή. Περιμένουμε πιο μαχητικούς τους γηπεδούχους, καταλήγουμε στα 2-3 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.