Ποδόσφαιρο

Άνετα o Αγιαξ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:46

Με combo bet θα πορευτούμε στην Eredivisie.

Άνετα o Αγιαξ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΑΓΙΑΞ
Λίγα πράγματα και πάλι από την Φορτούνα Σιτάρντ, που δεν κατάφερε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ της Χέρενφεν. Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχει δεχτεί γκολ και στα τέσσερα φετινά ματς και προβληματίζει στο ξεκίνημα της χρονιάς. Γκολ/γκολ με over τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς, δεν υπολογίζεται ο μέσος Φεράτι (μ. 2/0), πάγια εκτός ο εξτρέμ Σεμέδο (ε. 34/9, πέρυσι). Μπορεί να ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά μετά το 1-0 ο Αγιαξ έστησε πάρτι και συνέτριψε την άτυχη Καμπούρ. Είχε προηγηθεί και η… πεντάρα στην Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και οι έτσι οι Αμστερντάμερς συνεχίζουν να τρομοκρατούν τις αντίπαλες εστίες,. Ο τεν Χααγ αναμένεται να φρεσκάρει και πάλι την ενδεκάδα, εκτός οι συνήθως βασικοί Κλαασεν (μ. 3/1) και Στεκέλενμπουρχ (τ. 3 συμ.)


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιαφιλονίκητο φαβορί βέβαια ο Αγιαξ που δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο Σιτάρντ. Συνδυάζουμε το διπλό με over 2,5 αλλά και no goal!

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΒΙΛΕΜ
Η Βααλβάικ δεν… κρύφτηκε στην Ουτρέχτη, απάντησε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε και εν τέλει πανηγύρισε τον βαθμό. Μαχητική και ανταγωνιστική φέτος κόντρα μάλιστα στα προγνωστικά, έχοντας σκοράρει και στις πέντε αγωνιστικές. Γκολ/γκολ με over τα τέσσερα από τα πέντε φετινά, γνωστή απουσία ο τερμ. Περέιρα (2 συμ.). Εξαιρετική εμφάνιση από την Βίλεμ που παρουσιάστηκε καταιγιστική στο πρώτο ημίωρο και παρά το άγχος των τελευταίων ετών, κατέβαλε την αντίσταση της Γκρόνινγκεν. Μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας, τρέχει ένα αήττητο 3-1-0 Ο τεχνικός Χριμ ήταν στην Βααλβάικ την τελευταία τριετία, εξέτισε ο δεύτερος τερμ. Μπροντέιλ (1 συμ.), εκτός ο μέσος Σπίρινχς (3/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς η Βααλβάικ παρουσιάζεται καλύτερη του αναμενόμενου ενώ η Βίλεμ ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εχει τύχη η ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr