Ποδόσφαιρο

A΄ Βελγίου: Ανετα η Μπριζ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:40

Στήριγμα ο combo άσος της πρωταθλήτριας!

A΄ Βελγίου: Ανετα η Μπριζ
  • 21:45, Νοvasports 5


ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ
Αποστολή εξετελέσθη για την Μπριζ, που πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές στο Σαρλερουά, αλλά κατάφερε να κλέψει το τρίποντο με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι πρωταθλητές παγιώθηκαν στην κορυφή, ενώ δεν κρύβουν τους στόχους τους και για ευρωπαϊκή διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Λειψία, εκτός ο αρχηγός Φόρμερ (μέσος), επιστρέφει ο αμυντικός Μπαμπά (στόπερ). Η Λέουβεν δέχτηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία της Μαλίν, στην συνέχεια άγγιξε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις την ισοφάριση αλλά με αντεπίθεση δέχτηκε το 2-0! Χωρίς κουράγια φέτος, μετά από ένα μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών επέστρεψε στα προβληματικά αποτελέσματα που μας έχει συνηθίσει φέτος, έχοντας περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο. Έχει δεχτεί γκολ και στα οκτώ φετινά ματς, εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών ο βασικός στόπερ Ντεβάστ, τιμωρημένος ο μπακ Σακλά.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπριζ ανεβάζει... ταχύτητα και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα σε μια ομάδα που έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς. Επιλέγουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζουμε με over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr