Ποδόσφαιρο

Champions League: Με… φόρα ο Αγιαξ!

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:04

Για νέα παράσταση ετοιμάζεται ο Αγιαξ

Champions League: Με… φόρα ο Αγιαξ!
  • 19:45, Cosmote Sport 3 HD

ΑΓΙΑΞ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ο Αγιαξ ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακός στη Λισσαβώνα και φιλοδώρησε τη Σπόρτινγκ με πέντε τέρματα. Ο όμιλος επιτρέπει αισιοδοξία και οι πρωταθλητές Ολλανδίας δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Στο πρωτάθλημα σε επτά αγωνιστικές έχει βρει δίχτυα 30 φορές, πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Εντός μετράει 2-0-0 με Μπεσίκτας και 4-1-0 με τουρκικές ομάδες. Τιμωρημένος για θέματα ντόπινγκ είναι ο τερματοφύλακας Ονάνα. Θα λείψουν και οι Κλάιμπερ (α.), Στέκελενμπουργκ (τ. 3 συμ.). Η Μπεσίκτας έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί της Ντόρτμουντ στα πρώτα λεπτά, αλλά από νωρίς έγινε εμφανές ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε ο αντίπαλος και ηττήθηκε δικαίως, σημειώνοντας το γκολ της τιμής στην εκπνοή. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη δεν έχει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά αναμένεται να παλέψει τουλάχιστον για την 3η θέση. Πολλά προβλήματα. Εκτός δράσης οι Πιάνιτς (μ. 4/0), Βίντα (α. 4/0), Ουέλινγκτον (α. 1/0, 5/0), Τοπάλ (μ. 3/0), Οζιακούπ (μ. 4/0), Ενκουντού (εξ. 4/2), Γκεζάλ (εξ. 1/0, 6/0), Μοντέρο (α. 1/1, 2/1), Πιάνιτς (μ. 1/0, 4/0), Χάτσινσον (μ. 1/0, 6/1), Τεσέιρα (μ.-ε. 3/1), Ουισάλ (μ. 4/0), Λαρίν (ε. 1/0, 5/1).

Πιθανές συνθέσεις:

Αγιαξ: Πάσφεϊρ – Μαζραουί, Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ – Χράφενμπερχ, Μπέρχαους (Κλάασεν), Αλβάρες – Αντονι, Αλέ, Τάντιτς

Μπεσίκτας: Ντεστάνογλου – Ροζιέ, Σαατσί, Μεράς, Ενσκαλά – Σόουζα – Κάραμαν, Οζιακούπ, Ουκάν, Ρ. Γιλμάζ – Μπατσουαγί

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αγιαξ σκοράρει με… χίλιους και έναν τρόπους και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα σε μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Αναμενόμενα χαμηλός ο άσος, θα τον συνδυάσουμε με over 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr