Ποδόσφαιρο

Champions League: Σκοράρει και η Μπριζ!

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:11

Υπόσχονται γκολ Λειψία και Μπριζ!

Champions League: Σκοράρει και η Μπριζ!
  • 22:00, Cosmote Sport 8 HD

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΠΡΙΖ

Η Λειψία παρατάχθηκε στην έδρα της Σίτι με στόχο να κάνει το παιχνίδι της και εν τέλει έφυγε με έξι γκολ στην πλάτη. Οδυνηρή η εμπειρία για τη γερμανική ομάδα, η οποία κατά βάση στοχεύει στην 3η θέση. Σούπερ στο πρωτάθλημα Γερμανίας, συνέτριψε 6-0 τη Χέρα εντός έδρας, πήρε τη δεύτερη νίκη και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες εντός στην Ευρώπη. Τιμωρημένος ο Ανχελίνιο (α. 1/0, 3/0). Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Ολμο (μ. 1/0, 2/0) και Χάλστενμπεργκ (α.). Η Κλαμπ Μπριζ δεν πτοήθηκε από το γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο τέταρτο, ισοφάρισε πριν βγει το πρώτο ημίωρο και τσίμπησε τον βαθμό! Δύσκολη η κλήρωση, έδειξε διάθεση πάντως να παλέψει για την υπέρβαση. Χωρίς νίκη για 10 (0-3-7) με «Γερμανούς».Εκτός δράσης παραμένει ο αμυντικός Μίτροβιτς (3/0), επιστρέφει ο αρχηγός Φόρμερ (7/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί η Λειψία αλλά η Μπριζ… ψήλωσε μετά τον βαθμό με την Παρί και θα παλέψει και στην Γερμανία. Προσπερνάμε τον φτηνό άσο και κρατάμε το αμφίτερμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr