Ποδόσφαιρο

Champions League: Ρίσκο με Σεβίλλη!

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:46

«Αντέχουν» οι πιο έμπειροι Ανδαλουσιανοί!

Champions League:  Ρίσκο με Σεβίλλη!
  • 22:00, Cosmote Sport 7 HD

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Βόλφσμπουργκ παρατάχθηκε με βασικό στόχο την ισοπαλία στην έδρα της Λιγκ και κατάφερε να την πάρει με μαζική άμυνα, ιδιαίτερα μετά το 62', οπότε και έμεινε με δέκα παίκτες. Θετική εξέλιξη κάθε βαθμός που παίρνει εκτός έδρας, θα χρειαστεί υπέρβαση για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Για τη γερμανική Μπουντεσλίγκα, έχασε 3-1 από τη Χόφενχαϊμ και υποχώρησε στα όρια της πρώτης τριάδας. Μετράει πέντε σερί νίκες εντός στον κορυφαίο θεσμό. Τιμωρημένος ο Μπρουκς (α. 1/0, 5/0), ενώ εκτός δράσης παραμένει ο Σλάγκερ (μ. 3/0). Η Σεβίλλη παρουσιάστηκε απρόσμενα άτσαλη και απρόσεκτη στην άμυνα, υπέπεσε σε τρία πέναλτι, γκολ έγινε μόλις το 1-1, στην ουσία πάλι καλά που πήρε το «Χ» από τη Σάλτσμπουργκ. Στο συγκεκριμένο γκρουπ είναι φαβορί για την πρόκριση η ομάδα από την Ανδαλουσία, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις, θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα. Στο τελευταίο ματς για την Πριμέρα σκόραρε στα πρώτα και τα τελευταία λεπτά, νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ και βρίσκεται στο «-3» από την κορυφή με ματς λιγότερο. Αποβλήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων ο Ελ Νεσίρι (ε. 1/0, 6/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Βόλφσμπουργκ παρουσιάζεται παραδοσιακά ανταγωνιστική εντός έδρας, ενώ η Σεβίλλη διαθέτει την εμπειρία για να αποφύγει τις κακοτοπιές. Πέραν του λογικού γκολ/γκολ, θα δοκιμάζουμε την τύχη μας σε διπλό με draw no bet.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr