Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητη η Λεχ Πόζναν

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:01

Ακόμη μία νίκη θα ψάξει η εντυπωσιακή πρωτοπόρος του πολωνικού πρωταθλήματος

Ασταμάτητη η Λεχ Πόζναν

ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ
Δίκαιη η ισοπαλία της Κρακοβίας με την Ζαγκλέμπιε (1-1), με τις δύο ομάδες να παίζουν καλή μπάλα μόνο στο τελευταίο ημίωρο. Εκνευρισμένος ο κόουτς Προμπιέρζ με τους χαμένους βαθμούς θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση. Οντως είναι καλά και αήττητη οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα (4/4/0). Στο γήπεδό της αήττητη τέσσερα παιχνίδια (2/2/0). Τραυματίες ο μέσος Κναπ (9 ματς/1 ασίστ) και ο φορ Αλβαρες (8 ματς/1 γκολ/3 ασίστ).

Η Ραντόμιακ απέβαλλε την κυριαρχία της από την αρχή και κατάφερε να νικήσει αρκετά εύκολα την Γκόρνικ Λέτζνα (3-1). Στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς άγχος και ήττα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες για το πρωτάθλημα. Δεν έχει νίκη εκτός έδρας φέτος (0/4/2) αλλά ακόμη και οι ήττες της ήταν στο γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σίλβα (2 ματς).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σχεδόν στην ίδια βαθμολογική μοίρα οι δύο ομάδες, θα ρισκάρουμε με τη νίκη της φορμαρισμένης Κρακοβίας.

ΣΤΑΛ ΜΙΕΛΕΤΣ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
Κόντρα στην Βάρτα Πόζναν και οι δύο πρόσεξαν την άμυνά τους για να μην χάσουν και τα κατάφεραν με δίκαιο 0-0. Πήρε ένα αποτέλεσμα που την κρατάει στην μέση της βαθμολογίας και διατηρεί αήττητο τεσσάρων αγώνων (2/2/0). Στο γήπεδό της είναι δυνατή και έχει μαζέψει δώδεκα (4/0/2) από τους δεκαέξι βαθμούς φέτος. Εκτός οi μέσο-επιθετικοί Ντομάνσκι (1 ματς), Μπουτζίνσκι (5 ματς), Κόλεβ (5 ματς/1 γκολ).
Η Λεχ Πόζναν άλλαξε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε δίκαια την Βίσλα Πλοκ (4-1). Συνέχισε με νίκη και πρόκριση και στο κύπελλο με το εκτός έδρας 2-0 απέναντι στην Ούνια. Είναι πρώτη, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια (9/4/1). Εχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα. Απουσιάζουν ο βασικός τερματοφύλακας Φαν ντερ Χαρτ και ο τιμωρημένος αμυντικός Ντάγκλας (9 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φτιαγμένη για τίτλο η φετινή Λεχ Πόζναν, χλωμό να της αντισταθεί η μέτρια Σταλ όμως το διπλό θα έπρεπε να είναι ψηλότερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr