Ποδόσφαιρο

Combo bet η Αϊντχόφεν

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 02:14

Η Αϊντχόφεν με νίκη κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς κατακτά τον.. άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Combo bet η Αϊντχόφεν

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Η Αϊντχόφεν επέβαλλε τον ρυθμό της στο Μαντεμέικερς και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από το γειτονικό Βααλβάικ. Κατέκτησε το ογδοο τρίποντο στα δέκα τελευταία ματς και με νίκη κατακτά τον… άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Η κακοτυχία δεν λέει να την αφήσει, νέα προβλήματα οι εξτρέμ Μπρούμα (15/5) και Ντόαν (10/3), ξανά εκτός οι Μαντουέκε (ε. 8/2), Ζάχαβι (ε. 12/4) και Προύπερ (μ. 9/1). Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς άργησε να πάρει… μπρος, η Ναϊμέγκεν είχε σκοράρει δις ήδη από το πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Σε… κακό φεγγάρι, καθώς συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη με το ζύγι να παραμένει βέβαια θετικό. Under τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, τιμωρημένος ο μπακ Ντάιλ (α. 16/1), εκτός ο επιθετικός Καρντόνα (12/1).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Αϊντχόφεν που αντιμετωπίζει όμως σημαντικές απουσίες. Η Γκόου Αχεντ Ιγκλς θα παίξει μαζική άμυνα και θα συνδυάσουμε τον άσο με under 3,5.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΒΑΑΛΒΑΪΚ
Η Σπάρτα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στην επανάληψη και κατάφερε να επιστρέψει και να σώσει τον βαθμό από την Φιτέσε με γκολ στην τελευταία φάση του ματς. Οι δύο κολλητές ισοπαλίες βελτίωσαν το κλίμα στις τάξεις της αλλά απαιτούνται αρκετά περισσότερα για να απεγκλωβιστεί από τα… χαμηλά. Εκτός ο δεύτερος τερμ. Φαν Λέιρ (2 συμ.). Η Βααλβάικ προσπάθησε να αναστατώσει την καλύτερη Αϊντχόφεν, αλλά όσο περνούσε η ώρα αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και γνώρισε μια αναμενόμενη ήττα. Δεν κρύβεται αλλά τα αμυντικά κενά… φωνάζουν και όπως αναμενόταν έχει ήδη λάβει… πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Εξέτισε ο χρήσιμος αμυντικός Αντεβόγιε (7/0), εκτός ο μεσοεπιθετικός φαν ντερ Φίνε (6/1).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς έξι βαθμών και έτσι περιμένουμε αρκετό… ξύλο. Η Σπάρτα έχει… σημαδέψει την αναμέτρηση, έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα… θέλαμε τον άσο σε καλύτερη τιμή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr