Ποδόσφαιρο

Η «μάχη» της Μπαρανκίγια!

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 17:25

Η χωρίς νίκη αλλά και γκολ σε πέντε αγωνιστικές Κολομβία υποδέχεται το Περού σε μια κομβική αναμέτρηση στα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου Ν. Αμερικής που δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ.

Η «μάχη» της Μπαρανκίγια!

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ

Από ισοπαλία στην έδρα της με την Παραγουάη προέρχεται η Κολομβία και παραμένει χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Αυτή ήταν μάλιστα η όγδοη ισοπαλία στα 14 ματς των προκριματικών αλλά… περιέργως διατηρείται σε τροχιά πρόκρισης! Με το σταγονόμετρο τα γκολ στα παιχνίδια της και ο τεχνικός Ρουέδα τα ακούει καθώς συμπλήρωσε 489 λεπτά χωρίς γκολ. Επιστρέφουν οι βασικοί Οσπίνα (τερμ), Ροντρίγκεζ (με), πλήγμα οι απουσίες των επιθετικών Μουριέλ και Σαπάτα, τιμωρημένος ο μέσος Κουέγιαρ.

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του Περού για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ μετά το «διπλό» επί της Βενεζουέλας. Δεύτερη σερί νίκη στα προκριματικά για το Περού που έχει δύσκολη έξοδο τώρα στην Κολομβία, όπου δεν έχει κερδίσει από το 2001. Οι βασικοί πλάγιοι μπακ Αντβίνκουλα και Τραούκο είναι τιμωρημένοι. Έχει 11 παίκτες στο όριο καρτών, εκτός ο πολύπειρος Φαρφάν (ε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Ο άσος έχει πάρει… παιχνίδι τις τελευταίες ώρες αλλά το σετ κρίνεται υπερβολικό βάσει της εικόνας της Κολομβίας. Λογικό αλλά και διαβασμένο το under, θα ρισκάρουμε με 0-1 γκολ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr