Ποδόσφαιρο

Με φόντο την εξάδα

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 17:28

Η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την Στόουκ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ και καταλήγουμε σε επιλογή 45λεπτου.

Με φόντο την εξάδα

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ
Η Χάντερσφιλντ πήρε δραματική νίκη σε ένα… τρελό ματς στην έδρα της Ρέντινγκ (4-3) και είναι στην εξάδα των πλέι-οφ με αήττητο οκτώ αγωνιστικών (4 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η ομάδα του Kάρλος Κορμπεράν έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της, έχοντας σκοράρει σε οκτώ από αυτά. Επιστρέφει ο μ. Χολμς, γνωστές απουσίες οι Βαγιέχο (μ.) , Κόλγουιλ (α.), Σκόφιλντ (τ.).

Η Στόουκ λύγισε στο Κόβεντρι χάνοντας κι άλλο έδαφος όσον αφορά τη μάχη της εξάδας με τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές και μόνο ένα τρίποντο σε έξι παιχνίδια. Σημαντικές οι επιστροφές των βασικών Σάριτζ, Φλέτσερ (ε), Βίλμοτ (α), σταθερά εκτός οι Μπούρσικ (τ. 12 συμ.), Σούταρ (α) και Σόγιερς (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν… βγαίνει άκρη, το λογικό under προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή, κρατάμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr