Ποδόσφαιρο

Πονταρίσματα σε Γκενκ

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 17:17

Το διπλό της Γκενκ αποτελεί την βάση της ημέρας!

Πονταρίσματα σε Γκενκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.4 2.02 2.37 1.45 1.57 2.12 1.38 2.55 1.64 1.22 1.31

Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΟΣΤΑΝΔΗ


Η Ζ. Βάρεγκεμ προσπάθησε να βάλει δύσκολα στην Γκενκ, αλλά για ακόμη μια φορά «προδόθηκε» από τα αμυντικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν από το ξεκίνημα της σεζόν. Ούτε η αλλαγή τεχνικού έφερε αποτελέσματα, παραμένει χωρίς νίκη και στα τέσσερα ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μοιραία αδυνατεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ουμπέρ, σταθερά εκτός ο Σόρμο (μπακ), επιστρέφει ο Σισακο (μέσος).

Η Οστάνδη προερχόταν από ένα μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών κόντρα σε ομάδες από το… πάνω ράφι, αλλά κόντρα στην Λέουβεν παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό. Τρίτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς, αδυνατεί να πλησιάσει την πρώτη οκτάδα και η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει το… ταβάνι της. Τιμωρημένος ο αμ. Τάνγκε, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες, γνωστές οι απουσίες των Μποοουνεν (μέσος) και Οσίφο (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζ. Βάρεγκεμ παλεύει αλλά δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα. Η Οστάνδη θα αγωνιστεί χωρίς τους νεοφερμένους και με την σειρά της δεν πείθει φέτος. Έχει τύχη ο άσος, αλλά πιο συνετή επιλογή φαντάζει ο συνδυασμός γκολ/γκολ με over.


ΛΕΟΥΒΕΝ-ΓΚΕΝΚ
Σπουδαίο διπλό για την Λέουβεν που δεν… κρύφτηκε στην Οστάνδη, έδειξε επιθετικές αρετές και επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς. Πρώτη νίκη στο 2022 για την αλλοπρόσαλλη φέτος ομάδα του Μαρκ Μπράους, που δεν εντυπωσιάζει αλλά τουλάχιστον διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την ουρά. Over τα έξι από τα επτά τελευταία ματς, χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζεται και πάλι ο ενίοτε βασικός μέσος Μαλίνοφ. Η Γκενκ είχε υπομονή, έλυσε το γρίφο με αυτογκόλ και με το… καλημέρα στην επανάληψη βρήκε και δεύτερο γκολ κόντρα στην Ζ. Βάρεγκεμ. Τρίτο τρίποντο στα τέσσερα τελευταία για τους Λίμπουρχερς που ξαναβρίσκουν ρυθμό και συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής. Ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα με τέσσερα ματς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Μουνιόθ, επιστρέφει ο ενίοτε βασικός στόπερ ΜακΚένζι, έτοιμος και ο χρήσιμος μπακ Πρεσιάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέουβεν αποτελεί μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας. Η Γκενκ σταδιακά ανεβάζει στροφές, έχει ευκαιρία να παγιωθεί στην πρώτη οκτάδα και δεν θα την σπαταλήσει. Διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr