Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Ξανά με Αντβέρπ

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 14:44

Αξιόπιστη η Αντβέρπ και δεν θα λαθέψει στην έδρα της "λίγης" Σεραίνγκ. 

Α' Βελγίου: Ξανά με Αντβέρπ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.35 2.02 1.85 1.75 1.31 2.85 1.6 2.05 1.58 1.25 1.31

ΣΕΡΑΙΝΓΚ - ΑΝΤΒΕΡΠ

Η Σεραίνγκ ήταν ανταγωνιστική στο Σαρλερουά αλλά στο 33’ έμεινε με δέκα και ξέμεινε από δυνάμεις. Πρώτη ήττα μετά το μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών και μοιραία απέτυχε να απεγκλωβιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο βασικός αμ. Μπουλενζέ, εκτός ο βασικός εξτρέμ Τζάλοου. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και το σερί της Αντβερπ που δεν κατάφερε να… φρενάρει την πρωτοπόρο Ουνιόν. Η πρώτη ήττα μετά από επτά αγωνιστικές δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, έχει παγιωθεί στην πρώτη τετράδα αλλά ο τίτλος αποδεικνύεται ουτοπικό σενάριο. Under και τα τέσσερα τελευταία ματς, τιμωρημένος ο βασικός μέσος Βερστράτε, νέο πρόβλημα ο βασικός στόπερ Ενχελς, δεν υπολογίζονται και πάλι οι εξτρέμ Μπένσον και Φίσερ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα πράγματα η Σεραίνγκ που έχει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Σταθερή και επιθετική η Αντβερπ, δεν θα λαθέψει. Το διπλό προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr