Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Αντερλεχτ με γκολ!

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 16:21

To combo διπλό των "μοβ" αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας

Α’ Βελγίου: Αντερλεχτ με γκολ!

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ-ΓΚΙΛΛΟΪΣ – ΕΟΥΠΕΝ

Η Ουνιόν χρειάστηκε ένα ημίχρονο ουσιαστικά για να καταβάλει την αντίσταση της Σαρλερουά. Με την 5η νίκη στα επτά τελευταία δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση και συντηρεί το όνειρο του τίτλου. Προέκυψαν προβλήματα, καθώς συμπλήρωσε κάρτες ο πρώτος σκόρερ Ούνταφ (20 γκολ), ενώ αποβλήθηκε ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Βαντζέιρ (13 γκολ). Εξέτισαν πάντως οι βασικοι φαν ντερ Χέιντεν, Κουντους (στόπερ) και Νίλσεν (μέσος). Η Εουπεν ήταν τρακαρισμένη για περίπου μια ώρα, όταν μείωσε στο σκορ, πήρε κουράγια και απείλησε την Μπριζ αλλά εν τέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση. Ούτε η αλλαγή τεχνικού (Βαλκάνης αντί Κράμερ) έφερε λύση, συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντέομ, τεθηκε νοκ αουτ ο αμυντικός Γκνάκα, επιστρέφει μετά από καιρό ο βασικός στόπερ Χέρις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η Ουνιόν καλείται να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες αλλά η φετινή Εουπεν δεν μπορεί να την αναστατώσει. Συνδυάζουμε τον άσο με under στο 2.32


ΜΑΛΙΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Η Μαλίν είχε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο όπου σκόραρε δις στην Αμβέρσα και παρότι στην επανάληψη πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ψυχωμένο διπλό. Με την τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς, πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την 8αδα και η σεζόν κρίνεται ήδη θετική. Over και τα πέντε τελευταία ματς, τμωρημένος ο ενίοτε βασικός κεντρικός αμυντικός Πεϊρέ, εκτός ο βασικός αμυντικός Μπάικερ. Η Σερκλ Μπριζ προηγήθηκε και στην επόμενη σχεδόν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι δεν… χαρίστηκε στην ασθμαίνουσα Μπέιρχοοτ. Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, δείχνει διάθεση να μπει στο κόλπο για το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδφα. Επιστρέφει ο βασικός μέσος Βανχούτε, δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος φορ Σόμερς.

EKTIMHΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Προσπερνάμε σημείο, συνδυάζουμε το γκολ/γκολ με over (1.98).


ΟΣΤΑΝΔΗ - ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Οστάνδη παρουσιάστηκε ψυχωμένη στο πρώτο ημίχρονο και κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο επί της Σταντάρ. Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και πρώτη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και έχτισε έτσι διαφορά ασφαλείας από την ουρά. Επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Αμάντε όπως και ο επίσης μέσος Κοζιέλο, διαθέσιμος και ο Μεντλεϊ (α), νέο πρόβλημα ο βασικός επιθετικός Αμπροουζ. Η Σιντ Τρουίντεν έπαιξε εξαιρετικά το σύστημα των αντεπιθέσεων και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λέουβεν. Για πρώτη φορά φέτος μετρά τρεις κολλητές νίκες και σχεδόν απρόσμενα μπήκε στο κόλπο για το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Δεύτερη αγωνιστικής ποινής για τον βασικό μεσοαμυντικό Λαβαλέι, τιμωρημένος και ο βασικός αμ. Λάισντερ, μακροχρόνια απουσιάζει ο μεσοεπιθετικός ντε Ρίντερ.

EKTIMHΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (2.12).


21:45, Novasports Star
ΛΕΟΥΒΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Σερί τέλος για την Λέουβεν, που ήταν ανταγωνιστική στο Σιντ Τρουίντεν αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχασε έδαφος από την οκτάδα αλλά ο αρχικός στόχος της παραμονής φαντάζει πλέον ορατός. Τιμωρημένος ο σονήθως βασικός μέσος Μαλίνοφ, εκτός ο φορ Ρεζαεϊ, αμφίβολος ο βασικός στόπερ Οζκατσάρ. Η Αντερλεχτ πραγματοποίησε μια ώριμη εμφάνιση και δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γκενκ. Οι «μωβ» πανηγύρισαν το τρίτο κολλητό τρίποντο, παγιώθηκαν στην πρώτη τετράδα και αφήνουν υποσχέσεις. Μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός στόπερ Ντελκρουά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέουβεν θα αγωνιστεί πλέον χωρίς άγχος και μπορεί να βάλει δύσκολα στην φορμαρισμένη Αντερλεχτ. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα λαθέψουν, μπορούν να συνδυάσουν το διπλό με γκολ/γκολ στο 3.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr