Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Άσος η Καμπούρ!

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 16:38

Ημέρα των γηπεδούχων στην Eredivisie, ξεχωρίζει η επικράτηση της Καμπούρ. 

Α' Ολλανδίας: Άσος η Καμπούρ!

ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΤΣΒΟΛΕ

Η Χεράκλες παρότι ισοφάρισε δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Αλκμααρ. Οι Αλμελόερς αδυνατούν να ξεφύγουν από την ουρά, ποντάρουν αποκλειστικά στην έδρα και ψάχνουν λύσεις στην επίθεση. Επιστρέφει ο ντε Λα Τόρε (μ. 21/0), δεν πρόλαβε ο Σχοφς (μ. 19/0), σταθερά εκτός οι Σιρχάους (ε. 18/4), Φλουτ (μ. 12/3) και Αζαουί (ε. 12/3). Η Τσβόλε στο φινάλε πήρε περισσότερα ρίσκα και κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Πιστοποίησε πάντως την βελτίωση, συνεχίζει αήττητη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (3-2-0) και απέκτησε ξανά ελπίδες παραμονής. Τιμωρημένος ο μέσος ντε Βιτ (18/4), εκτός οι χρήσιμοι Χάουμπερτς (μ. 17/1), Κέρστεν (α. 13/0), εξέτισε ο ενίοτε βασικός Φουτ (α. 15/0).
EKTIMHΣΗ: Ομάδα έδρας η Χεράκλες, μεταμορφωμένη παρουσιάζεται στον δεύτερο γύρο η Τσβόλε. Δεν βγαίνει άκρη, επιλέγουμε με under, που προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΒΙΛΕΜ

Η Γκρόνινγκεν παρουσιάστηκε διαβασμένη στο Τσβόλε, προηγήθηκε και άγγιξε και δεύτερο γκολ αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και δέχτηκε την ισοφάριση. Δεν… βγαίνει άκρη φέτος με τους βόρειους, το 2-1-2 στο 2022 μαρτυρά το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα τους. Χωρίς νέα προβλήματα. Η Βίλεμ έβαλε δύσκολα στον… βαριεστημένο Αγιαξ με μαζική άμυνα, αλλά απείλησε μετρημένες φορές και μοιραία λύγισε στα τελευταία λεπτά στην πίεση των καλύτερων φιλοξενούμενων. Αδυνατεί να βρει λύσεις στην επίθεση και με 12 ήττες στα τελευταία 13 ματς αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ της παραμονής. Εκτός ο αρχηγός Λοντς (μ. 18/0), νέο πρόβλημα ο νεοφερμένος Οστινχ (ε. 3/2), αμφίβολος ο χρήσιμος μπακ Κόλερτ (ε. 22/3), επιστρέφει ο ενίοτε βασικός αμ. Χέρκενς (9/0).
EKTIMΗΣΗ: Αλλοπρόσαλλη η Γκρόνινγκεν ενώ η Βίλεμ αδυνατεί να βρει λύσεις. «Παίζεται» ο άσος, που θα έπρεπε πάντως να πληρώνει καλύτερα από το 1.91.

ΚΑΜΠΟΥΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Η Καμπούρ αιφνιδίασε την Φέγενορντ αλλά η… τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα και οι καλύτεροι γηπεδούχοι γύρισαν εύκολα το σκορ. Αναμενόμενη ήττα, σε κακό φεγγάρι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς «τρέχει» ένα αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών. Εκτός ο βασικός επιθετικός Ουλντρίκις (14/5). Η Φορτούνα δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική καθώς η αναμέτρηση με την Σπάρτα αναβλήθηκε λόγω του τυφώνα Eunice. Είχε προηγηθεί το σπουδαίο αν και τυχερό διπλό στο Γκρόνινγκεν. Θα χρειαστεί πάντως αρκετά περισσότερα για να απεγκλωβιστεί από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, ανάρρωσε από κορωνοϊό τεχνικός Ουλτέι, αμφίβολος ο νεοφερμένος τερμ. Φέριπς (2 συμ.), εκτός ο εξτρέμ Σεμέδο (1/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό φεγγάρι η Καμπούρ, κάτι έδειξε εσχάτως η Φορτούνα που περισσότερα πάντ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr