Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Άνετα η Ουνιόν

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 15:04

Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι, θα περάσουν και απο το Λέουβεν και ποντάρουμε στο 2.10!

Α' Βελγίου: Άνετα η Ουνιόν

ΛΕΟΥΒΕΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ-ΓΚΙΛΛΟΪΣ

Η Λέουβεν ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο και παραδόθηκε στις ορέξεις της καλύτερης Εουπεν. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη αλλά την Τρίτη πήρε στα…χαρτιά το ματς με την Μαλίν και θεωρητικά ελπίζει ακόμα για την 8αδα. Γκολ/γκολ με over τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς. Αμφίβολος ο βασικός Μέρτενς (μ. 27/8). Η Ουνιόν δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά κατάφερε να αποδράσει με ένα τυχερό γκολ στο 87’ από το Κορτράικ σε ένα κομβικό τρίποντο. Με επτά βαθμούς από τα τρία τελευταία, κλείδωσε και μαθηματικά το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Τρίτη αγωνιστική από τις συνολικά πέντε για τον ηγετικό επιθετικό Βανζέιρ (28/13), εκτός ο αναπληρωματικός Σορινόλα (α. 13/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουνιόν έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ήδη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και κυνηγά πλέον την υπέρβαση. Χωρίς άγχος η Λέουβεν μπορεί να αβαντάρει σε υψηλό σκορ. Συνδυάζουμε το διπλό με over 1,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr