Ποδόσφαιρο

Super League 2: Δεν «ξεφεύγει» το σκορ!

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 14:34

Προγνωστικά Super League 2 με φαβορί και γκολ!

Super League 2: Δεν «ξεφεύγει» το σκορ!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Απόλλων Πόντου είχε στοχεύσει το ματς με τον… συνονόματο από την Λάρισα, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Τρίτο συνεχόμενο «Χ» και τέταρτο σερί ματς αήττητο για την ομάδα της Καλαμαριάς που εδραιώνει την παρουσία της πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη σε οκτώ ματς. Εξέτισε ο μέσος Καλαϊτζίδης, αλλά τιμωρημένος είναι ο μέσος Σουντουρά, δεν υπολογίζονται και πάλι οι Λουφάκης (μ.), Μπαργκαν (ε) και Τσιμίκας (μ.). Ο Ολυμπιακός έφθασε μια ανάσα από το σπουδαίο διπλό στην Ηγουμενίτσα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Δεδομένη πάντως η βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Τίμος Καβακάς, μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και έχασαν από την πρωτοπόρο Βέροια. Σταθερά χαμηλός ο ρυθμός των αγώνων το τελευταίο διάστημα και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Εκτός ο βασικός επιθετικός Σιαφάς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ κρίνεται υπερβολικό καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι μετά την αλλαγή. «Διαβασμένο» το under, θα ρισκάρουμε με 0-1 γκολ (2.62).

  • 15:00, ΕΡΤ 3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Λεβαδειακός φορμαρίστηκε ξανά στην πιο κατάλληλη χρονική συγκυρία. Οι Βοιωτοί ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Ηρόδοτο (6-0) και έστειλαν μήνυμα στον ανταγωνισμό ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Τρεις συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-0, πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς και πλέον αντιμετωπίζει από θέση ισχύος στο ντέρμπι την Καλλιθέα. Η Καλλιθέα προερχόταν από δύο μαζεμένες νίκες στο «Ελ Πάσο», αλλά στην απαιτητική αποστολή στο Ρέθυμνο αρκέστηκε στην ισοπαλία με την Επισκοπή. Οι κυανόλευκοι δυσκολεύονται στις εκτός έδρας αποστολές, δεν έχουν πανηγυρίσει διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους τους και έχασαν το θεωρητικό πλεονέκτημα που διατηρούσαν μέχρι προ μηνός για την πρωτιά στον νότιο όμιλο. Χαμηλός ο ρυθμός εσχάτως, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Εξέτισε ο επιθετικός Μπουλούληγς, σταθερά εκτός οι Μαρουκάκης (ε) και Κοντοχρήστος (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί. Θα… θέλαμε «ψηλότερα» τον άσο, θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr