Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σκοράρουν και οι δύο!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 14:39

Η Σουηδία κοντράρεται με την Τσεχία σε ένα από τα δυνατά ματς της ημέρας και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σκοράρουν και οι δύο!

Ημιτελικός πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με την Πολωνία (εκτός).
Στη Στοκχόλμη.
21:45, Cosmote Sport 3HD

Σουηδία

Η Σουηδία είχε εξαιρετική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά στην τελική ευθεία έχασε από Γεωργία και Ισπανία, με συνέπεια να χρειάζεται τη δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά. Διάχυτη πάντως η πίστη για πρόκριση.

Χωρίς Ίμπρα!

Τιμωρημένοι οι Ιμπραΐμοβιτς (ε. 120/62) και Κραφτ (α. 38/0), τελευταίο πρόβλημα ο αμ. Αουγκουστινούσεν.

Πιθανή σύνθεση:
Σουηδία: Ολσεν – Στάρφελτ, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Μπένγκτσον – Κλάεσον, Ολσον, Εκνταλ, Φόρσμπεργκ – Ισάκ, Κουλουζέφσκι

Τσεχία

Η Τσεχία δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την αυτόματη παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη στιγμή που στα προκριματικά βρήκε απέναντί της το πολύ δυνατό Βέλγιο, ωστόσο ήταν δεδομένο ότι θα παίξει στα μπαράζ μέσω της Λίγκας Εθνών. Αγνοεί την παρουσία της σε Μουντιάλ μετά το 2006 και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπει «στοπ» στη μακρά αναμονή.

"Λαβωμένη"

Με αρκετά προβλήματα, εμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους οι βασικοι μπακ Μποριλ και Τσουφάλ (α. 26/1), οι αμ. Κάλας, Προβοντ, Κουντέλα, δεν τα κατάφερε ο βασικότατος Σικ (ε. 33/17) και ο Μπαράκ (μ. 29/0).

Πιθανή σύνθεση:
Τσεχία: Βάτσλικ – Μάσοπουστ, Χόλες, Μπράμπετς, Ματεγιού – Σούτσεκ, Σάντιλεκ – Χλόζεκ, Μπαράκ, Γιάνκτο – Κούχτα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.99 3.04 3.98 1.48 2.3 1.14 4.25 2 1.64 1.23 1.3 1.65
Σουηδία - Τσεχία / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Δεν βγαίνει άκρη θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα (2.05) που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr