Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ο συνδυασμός της Πορτογαλίας

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 14:36

Η πιο έμπειρη Πορτογαλία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στα Σκόπια.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ο συνδυασμός της Πορτογαλίας

Τελικός των πλέι οφ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

21:45, Cosmote Sport 1 HD & Open TV

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία επαιξε με την φωτιά με την Τουρκία, υπό την έννοια ότι προηγήθηκε 2-0 και χρειάστηκε να χάσει πέναλτι ο αντίπαλος στο 85' για να κρατήσει το προβάδισμα. Θεωρητικά ευνοημένη η ομάδα του Φερνάντο Σάντος από τη νίκη των Σκοπίων επί της Ιταλίας, αν και ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Με Κανσέλο

Εξέτισε ο Ζοάο Κανσέλο (α. 31/5), ετοιμος και ο ο ηγετικός Πέπε (α. 123/7), αρκετές αλλά γνωστες πλέον οι απουσίες της.

Πιθανή σύνθεση:
Πορτογαλία: Ντ. Κόστα – Κανσέλο, Φόντε, Πέπε, Γκερέιρο – Μουτίνιο, Οτάβιο, Μπ. Φερνάντες, Μπ. Σίλβα – Ζότα, Ρονάλντο

Βόρεια Μακεδονία

Τα Σκόπια είχαν τύχη και αποτελεσματικότητα στο Παλέρμο, σκόραραν στις καθυστερήσεις και πανηγύρισαν επική πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ, εις βάρος της Ιταλίας. Είναι προφανές ότι οι διεθνείς του Μιλέφσκι έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι έπαιξαν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού, ενώ στην προκριματική διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικράτησαν εκτός έδρας της Γερμανίας.

Επιστροφές

Εξέτισαν οι σημαντικοί Ελμάς (μ. 37/9) και Κονσταντίνοφ (μ. 18/0), αμφίβολος ο βασικός κόντρα στην Ιταλία, Νικόλοφ (μέσος).

Πιθανή σύνθεση:
Σκόπια: Ντιμιτριέφσκι – Σ. Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου, Αλιόσκι – Μπάρντι, Ντ. Μπαμπούνσκι – Ελμάς, Αντέμι, Τραϊκόφσκι – Μ. Ριστόφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 5.85 13 2.45 1.42 1.55 2.15 2.27 1.48 1.02 1.08 4.5
Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία / Εκτίμηση

Η Πορτογαλία διαθέτει την εμπειρία για να αποφύγει το… κάζο της Ιταλίας. Ο άσος προσφέρεται σε «διαβασμένες» τιμές και θα τον ενισχύσουμε με under (3,5) στο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr