Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Με τη Σενεγάλη!

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 20:11

Μαγνήτης η ρεβάνς της Σενεγάλης με την Αίγυπτο κεντρίζει και το ενδιαφέρον στο στοίχημα.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Με τη Σενεγάλη!

Μαγνήτης η ρεβάνς της Σενεγάλης με την Αίγυπτο κέντριζει και το ενδιαφέρον στο στοίχημα. Κρίνεται ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από την ζώνη της Αφρικής.

Στην πρώτη αναμέτρηση η Αίγυπτος νίκησε 1-0 με το αυτογκόλ του Σις μόλις στο 4ο λεπτό. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στον πρόσφατο τελικό του Κόπα Άφρικα. Με τη Σενεγάλη να παίρνει τον τίτλο νικώντας 4-2 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια με την παράταση έληξε χωρίς σκορ.

Αναφορικά με το τι ισχύει στα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος.

Σενεγάλη

Η Σενεγάλη βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια και παρότι στην συνέχεια ισορρόπησε, δεν κατάφερε να απαντήσει στην Αίγυπτο. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι πρωταθλητές Αφρικής και ο επιτυχημένος Αλιού Σισέ ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων για την μεγάλη ανατροπή.

Εκτός ο Ντιαλό

Τραυματίστηκε στο πρώτο ματς και τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Ντιαλό (12/0).Γνωστή κρίνεται η απουσία του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Γκομις (13 συμ.).

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος ευτύχησε να σκοράρει έστω και με αρκετή δόση τύχης στην πρώτη ευκαιρία της και επικράτησε στο πρώτο ματς της Σενεγάλης. Οι «Φαραώ» πήραν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό από την Σενεγάλη και πιστοποίησαν την μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα που επέδειξαν και στο πρόσφατο Κόπα Αφρικα.

Νέα προβλήματα

Προέκυψαν προβλήματα καθώς συμπλήρωσε κάρτες ο στόπερ Αμπντελαλμονμέν ενώ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς ο επίσης στόπερ Βεντς (7/0). Αλχημείες αναμένονται από τον Κάρλος Κεϊρόζ καθώς νωρίτερα είχε τεθεί εκτός μάχης ο επίσης κεντρικός αμυντικός Χεγκάζι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 5 1.28 2.95 1.06 5.75 2.5 1.4 1.13 1.28 1.78
Σενεγάλη - Αίγυπτος / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα… όλα του καθώς κοντράρονται οι καλύτερες, κατά τεκμήριο, ομάδες της ηπείρου. Περιμένουμε ματς με «χαμηλό» σκορ, έχει τύχη ο άσος σε τιμές διπλασιασμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr