Ποδόσφαιρο

Europa League: Υπόσχονται γκολ!

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 14:00

Η Λειψία υποδέχεται την Αταλάντα σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ.

Europa League: Υπόσχονται γκολ!

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Γιουροπα Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, ο νικητής θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με τον νικητή του Μπράγκα - Ρέιντζερς.

19:45, Cosmote Sport 2 HD

Λειψία

Η Λειψία ήταν… τυχερή στον προηγούμενη γύρο καθώς δεν ταλαιπωρήθηκε αφού η Σπαρτάκ Μοσχας αποκλείστηκε από την UEFA και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά. Οι Γερμανοί είναι εντυπωσιακοί στο 2022 και στο πρωτάθλημα, με την αλλαγή προπονητή, είναι φαβορί για θέση στην τετράδα. Έρχονται από θρίαμβο στο πρωτάθλημα με 4-1 εκτός έδρας απέναντι στην Ντόρτμουντ. Ο Τεντέσκο είναι αήττητος στους επτά τελευταίους αγώνες εντός έδρας (4/3/0).

Τρίο απουσιών

Σταθερά εκτός οι Χαϊνταρά (28 ματς/4 γκολ/1 ασίστ), Πόουλσεν (28 ματς/6 γκολ/3 ασίστ), δεν πρόλαβε ο μέσος Ανταμς.

Πιθανή σύνθεση:

Λειψία: Γκούλασι – Σιμακάν, Ορμπαν, Γκβάρντιολ – Μουκιέλε, Καμπλ, Ανχελίνο – Λάιμερ, Ντάνι Ολμο – Σίλβα, Ενκουνκού

Αταλάντα

Η Αταλάντα απέκλεισε εντυπωσιακά την Λεβερκούζεν και πλέον σε τέσσερα ματς στην διοργάνωση έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Στο πρωτάθλημα πάντως μοιάζει να έχει χάσει την τετράδα μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι. Έχει σκοράρει σε όλα τα Ευρωπαϊκά ματς εκτός έδρας φέτος.

"Λαβωμένη"

Με απουσίες, δεν υπολογίζονται οι στόπερ Τολόι (26 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), Τζιμσίτι, τέθηκε εκτός και ο βασικός ακραίος Μαελε, επιστρέφει πάντως μετά από καιρό ο φορ Σαπάτα (23 ματς/12 γκολ/7 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση:
Αταλάντα: Μούσο – Παλομίνο, Ντεμιράλ, Σκαλβίνι – Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Τζαπακόστα – Μαλινόφσκι, Κουπμέινερς – Μπογκά

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.25 4.15 1.95 1.67 1.34 2.75 1.64 2 1.16 1.24 1.88
Λειψία - Αταλάντα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ποντάρουν στην επιθεση και τα παιχνίδια τους… ξεφεύγουν στο σκορ. Περιμένουμε μια από τα ίδια, προσπερνάμε σημείο και κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr