Ποδόσφαιρο

Στροφή στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παρί Σ.Ζ

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 19:04

Η Μαρσέιγ επικεντρώνεται από σήμερα, στα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Europa Conference League και το πρωτάθλημα, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παρί Σ.Ζ 

Στροφή στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παρί Σ.Ζ

Η Μαρσέιγ προέρχεται από την εύκολη επικράτηση επί της Μονπελιέ, όπου έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι πλέον αφήνει αυτό το ματς στην άκρη και επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στους δύο σημαντικούς αγώνες, με τον ΠΑΟΚ και την Παρί.

Πρώτα από όλα είναι ο κρίσιμος αγώνας της Πέμπτης, με τον ΠΑΟΚ για την επαναληπτική φάση για τους 8 στο Europa Conference League, στην Ρεβάνς του 2-1. Όπου στόχος είναι στην καυτή Τούμπα να φτάσει στη νίκη και να ολοκληρώσει την πρόκριση για την ημιτελική φάση αυτής της διοργάνωσης.

Ενώ στη συνέχεια έρχεται το μεγάλο και τεράστιο ντέρμπι, στο Παρίσι επί της Παρί Σ.Ζ. Εδώ στόχος είναι να δώσουν το καλό τους εαυτό, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη μεγάλη νίκη και να παραμείνουν σταθερά στη πρώτη δυάδα της κατάταξης.

Έτσι στο στρατόπεδο της Γαλλικής ομάδας, υπάρχει μία τεράστια ανυπομονησία για αυτούς τους δύο πολύ κρίσιμους αγώνες, όπου θέλουν πολύ να κάνουν το 2/2. Με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία στα ύψη όλων, και φυσικά των οπαδών τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.