Ποδόσφαιρο

Η Αποστολή του Ολυμπιακού Β για την Καβάλα

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 18:41

Ο Ολυμπιακός Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για το εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Καβάλα. 

Η Αποστολή του Ολυμπιακού Β για την Καβάλα

Ο Ολυμπιακός Β προέρχεται από την εύκολη επικράτηση στην έδρα του, απέναντι στον Θεσπρωτό. Έτσι σήμερα στην έδρα της Καβάλας, στόχος όλων είναι να φτάσουν στη νίκη, με αποτέλεσμα να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αριέλ Ιμπαγάζα, είδε στη σημερινή προπόνηση τους παίκτες του, να είναι ετοιμοπόλεμοι για την εκτός έδρας δοκιμασία στην έδρα της επικίνδυνης Καβάλας. Στην αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα θα πάρει και τον Καρμπόβνικ.

Έτσι η αποστολή για τον αγώνα στην Πόλη της Καβάλας, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Αποστολόπουλος, Μπακαλιάνης, Μπα, Κωστής, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Μαυρούδης, Ντόι, Πινακας, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Τσολάκης, Βοίλης, Ξενιτίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr