Ποδόσφαιρο

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Χουανκάρ!

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 15:58

Ο Χουανκάρ δέχθηκε την ποινή των τριών αγωνιστικών, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Χουανκάρ!

Ο Χουάνκαρ προς το τέλος της αναμέτρησης, με την ομάδα της Ηπείρου, μετά από μία απρόσεκτη ενέργεια προς τον Περέα, τον χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Παναθηναικού.

Έτσι μετά από απόφαση που πήρε η Super League, αποφάσισε να τον τιμωρήσει με 3 αγωνιστικές. Χάνοντας πολύτιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, αλλά κα Κύπελλο.

Για αυτό το λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα χάσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού είναι ο μεγάλος ηγέτης στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Έτσι τα παιχνίδια που θα χάσει, θα είναι το μεγάλο ντέρμπι στην Λεωφόρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Λαμία. Ενώ θα χάσει και τον εκτός έδρας αγώνα στο Χαριλάου με τον Άρη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.