Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Να γράψει ιστορία!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 13:56

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την με αρκετές απουσίες Μαρσέιγ με… θέα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και περιμένουμε ματς με γκολ αλλά και αρκετά νεύρα!

Europa Conference League: Να γράψει ιστορία!

Ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με τον νικητή του Σλάβια – Φέγενορντ.
Πρώτος αγώνας: Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Cosmote Sport 2

ΠΑΟΚ

Sold out. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιώθηκε στην επανάληψη και χάρη στο γκολ του Ελ Καντουρί και τις επεμβάσεις του Πασχαλάκη διατηρείται στο κόλπο της πρόκρισης παρά την ήττα με 2-1. Η ευρωπαϊκή προοπτική σε πρώτο πλάνο και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Μετρά 3-0-2 εντός έδρας με γαλλικές ομάδες.

Πανέτοιμος!

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, δέκα πάντως ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο τιμωρίας λόγω καρτών! Γνωστή απουσία ο στόπερ Μιχαηλίδης, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Βαρέλα (στόπερ), Σάστρε (μπακ), Ζαμπά (εξτρέμ), Ολιβέιρα (φορ).

Πιθανή σύνθεση:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Ακπομ

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε 2-0, αλλά αποσυντονίστηκε από το γκολ του ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να βρει το 3-1 που θα άλλαζε τις ισορροπίες. Με πέντε σερί νίκες στην Α΄Γαλλίας δεν αποχωρίζεται την 2η θέση. Μετρά 2-1-1 επί ελληνικού εδάφους. Μετρά οκτώ σερί προκρίσεις, όταν επικράτησε στο πρώτο εντός έδρας ματς.

"Λαβωμένη"

Η επιστροφή από τιμωρία του αμυντικού Πέρεζ το μοναδικό καλό νέο, καθώς δεν τα κατάφερε ο βασικός φορ Μίλικ. Τιμωρημένος ο τεχνικός Σαμπάολι, αλλά και οι Ζέρσον (εξτρέμ), Καμαρά (μέσος) και Ντιένγκ (επιθετικός), δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας στόπερ Μπαλέρντι.

Πιθανή σύνθεση:
Μαρσέιγ: Μανταντά – Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες – Ρονζιέ, Γκεντουζί, Γκέιγ – Χαρίτ, Παγέτ, Ούντερ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.83 3.06 2.64 1.84 1.75 1.3 2.9 1.6 2.05 1.47 1.27 1.38
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ / Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ ταξίδεψε με πολλές απουσίες και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή, επιλογή ρίσκου η κόκκινη κάρτα καθώς περιμένουμε ματς με αρκετά νεύρα!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.