Ποδόσφαιρο

Σκοράρουν και οι δύο

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 13:21

Η Ρεν υποδέχεται τη Μονακό, με τις δύο ομάδες να είναι ικανές για το γκολ.

Σκοράρουν και οι δύο

ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Η Ρεν έκανε τα εύκολα, δύσκολα στο παιχνίδι με την Ρεμς, καθώς προηγήθηκε 3-0, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ, με την αντίπαλο της να χάνει και πέναλτι στο 78’! Τελικά, επικράτησε 3-2 και επέστρεψε άμεσα στις νίκες, σημειώνοντας 6η επιτυχία στα επτά τελευταία ματς. Είναι στην 3η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Goal/goal τα πέντε τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Tραυματίες ο βασικος γκολκίπερ Γκομίς (22 συμμ.), ο αμυντικός Μπαντέ (14/0) και οι επιθετικοί Σουλεμάνα (20/4) και Ντόκου (12/1). Με ίωση ο στόπερ Αγκέρντ (27/2).

Η Μονακό νίκησε δύσκολα 2-1 την Τρουά. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά σημείωσε 2ο γκολ και πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σε φάση ανάκαμψης, τι κλίμα πλέον είναι καλύτερο και κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over. Εκτός ο στόπερ Μαριπάν (22/0) και ο επιθετικός Μάρτινς (30/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν δυνατότητες στην επίθεση και θα επιλέξουμε το Goal/goal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr