Ποδόσφαιρο

Αμφίσκορο στη Λιλ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 10:09

Η Λιλ υποδέχεται τη Λυών, με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να σκοτάρουν. Η Σεντ Ετιέν κοντράρεται με την Μπρεστ.

Αμφίσκορο στη Λιλ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ

Η Σεντ Ετιέν μπορεί να προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Λοριάν, αλλά συνέχεια δέχθηκε έξι γκολ και έχασε 2-6, παίζοντας από το 68’ με δέκα παίκτες. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η στα τελευταία δέκα ματς. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Μασόν (18/0), Σακό (7/0), ο επιθετικός Αμουμά (18/1). Τιμωρημένος ο μέσος Νεϊγιού (14/0).

Η Μπρεστ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Ναντ, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, έχοντας όμως εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σατριάνο (10/4). Τραυματίας ο επιθετικός Λε Ντουαρόν (30/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει. Θα πάμε στο εύρος «2-3 γκολ».

ΛΙΛ – ΛΑΝΣ

* Ντέρμπι του βορρά με μεγάλη αντιπαλότητα!

Η Λιλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Ανζέ, αλλά τελικά έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον διατηρήθηκε αήττητη σε 8ο διαδοχικό παιχνίδι στο Σαμπιονά. Βρίσκεται, όμως στην 7η θέση και έχει χάσει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε 14 ματς. Οι επτά από τους οκτώ τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα ήρθαν Under. Τραυματίας ο στόπερ Μπότμαν (21/3).

Η Λανς ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νις και νίκησε 3-0. Στο 17’ έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ στο 57’ και η αντίπαλος της είχε αποβολή. Επέστρεψε άμεσα στα νίκες μετά την ήττα 0-1 από το Στρασβούργο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Αϊνταρά (18/1) και ο μέσος Ντουκουρέ (28/1). Τραυματίες ο αμυντικός Βοό (11/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν και θα πάμε έτσι στο Goal/goal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr