Ποδόσφαιρο

Αμφίσκορο στο Μονακό

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 11:26

Πλήρη αγωνιστική απόψε στο Σαμπιονά. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μονακό – Νις, όπου είναι πιθανό το Goal/goal όπως και στο Στρασβούργο – Ρεν.

Αμφίσκορο στο Μονακό

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΕΤΣ

Η Λοριάν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Νις, ισοφάρισε, αλλά τελικά έχασε 1-2, με γκολ που δέχθηκε στο 88'. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη 6-2 κόντρα στη Σεντ Ετιέν, η οποία είναι η μοναδική στα τέσσερα τελευταία ματς. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over και Goal/goal. Τραυματίες οι στόπερ Λαπόρτ (28/2) και Μορέλ (5/0) και ο μεσοεπιθετικός Λε Φε (30/2).

Η Μετς έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κλερμόν, παρά το γεγονός ότι από το 40' έπαιζε με δέκα παίκτες. Στα 15 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι σε μεγάλη πίεση. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal, εκ των οποίων τα τρία Over. Τραυματίες οι αμυντικοί Σαντόνζ (18/4) και Καντέ (9/0), και ο μέσος Μαϊγκά (17/2). Τιμωρημένος ο επιθετικός Νιάν (25/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Λοριάν, έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΣ

* Παραδοσιακό ντέρμπι της Κυανής Ακτής, με μεγάλη αντιπαλότητα!

Η Μονακό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Ρεν, αλλά έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 3-1, επικρατώντας τελικά 3-2. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Συνεχίζεται η ανοδική της πορεία! Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over. Εκτός ο στόπερ Μαριπάν (22/0) και ο επιθετικός Μάρτινς (30/4).

Η Νις προηγήθηκε κόντρα στη Λοριάν, ισοφαρίστηκε, αλλά έφτασε τελικά στη νίκη με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Εκτός έδρας δεν έχει επιτυχία στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (η μία στα πέναλτι). Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over. Tραυματίας ο δεξιός μπακ Ατάλ (17/2). Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Ντάντε (29/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμέναμε το σετ των αποδόσεων πιο ισορροπημένο. Θα πάμε στο Goal/goal.

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Μπορντό προσπαθεί να συνέλθει μετά τη συντριβή που γνώρισε από τη Λυών με 1-6! Ελαβε τέλος το μίνι αήττητο σερί των δύο αγώνων, ενώ στα δέκα τελευταία ματς έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Εξακολουθεί, να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και να βρίσκεται σε πίεση. Τραυματίες οι αμυντικοί Πεμπελέ (26/1), Γκρέγκερσεν (23/1) και Μαρσέλο (6/0) και ο 2ος σκόρερ Ελις (20/9). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Χβανγκ Τζο (26/11).

Η Σεντ Ετιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Μπρεστ, αλλά κατάφερε πριν το ημίχρονο να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά εξακξολουθεί να είναι σε πίεση. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal, εκ των οποίων τα τρία Over. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Μασόν (18/0), Σακό (7/0) και ο επιθετικός Αμουμά (18/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπο ματς, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΡΕΜΣ – ΛΙΛ

Η Ρεμς έφερε 0-0 κόντρα στη Μονπελιέ, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον πήρες βαθμό μετά από δύο ήττες. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, μακριά όμως από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under. Τραυματίες είναι ο 1ος σκόρερ Εκιτίκε (21/9) και οι επιθετικοί Τουρέ (15/1) και Δώνης (13/0).

Η Λιλ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ντέρμπι με τη Λανς και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων στο Σαμπιονά και έχασε έδαφος στη μάχη της Εύρωπης. Οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα ήρθαν Under. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Γκούντμουντσον (24/1, 13 αλλ.) και Μπότμαν (21/3). Τιμωρημένος ο επιθετικός Γιλμάζ (27/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο σε προγνωστικά παιχνίδι. Θα κινηθούμε στο εύρος «2-3 γκολ».

ΤΡΟΥΑ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Η Τρουά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με το Στρασβούργο, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση (1-1). Στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και παλεύει για την παραμονή της. Εντός έδρας, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά παιχνίδια. Οι έξι από τους επτά τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Γκαλόν (30 συμμ.) και ο βασικός στόπερ Σαλμιέ (28/0).

Η Κλερμόν έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ουραγό Μετς, παρά το γεγονός ότι από το 40' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον πήρε βαθμό μετά από πέντε ήττες. Ωστόσο, στα εννέα τελευταία ματς έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Βρέθηκε, πλέον στην επικίνδυνη ζώνη και μεγάλωσε η πίεση. Τραυματίες είναι ο γκολκίπερ Ντεσμάς (15 συμμ.), οι αμυντικοί Εν' Σιμπά (29/1), Ουντοντζί (23/1) και οι μεσοεπιθετικοί Μπερτομιέ (29/1) και Ρασάνι (25/7). Τιμωρημένος ο μέσος Γκαστιέν (26/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες και έτσι θα πάμε στο Under.

ΑΝΖΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Ανζέ προηγήθηκε κόντρα στη Ναντ, ισοφαρίστηκε, άντεξε στην πίεση που δέχθηκε και πήρε το βαθμό (1-1). Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και αρχίζει να πιέζεται όσον αφορά στην παραμονή. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under. Τραυματίες είναι οι μέσοι Καμπό (24/0) και Λαζ (20/2, 12 αλλ.) και ο επιθετικός Μπαοκέν (25/2, 16 αλλ.).

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε δύσκολα 2-1 στο κλασικό ντέρμπι κόντρα στη Μαρσέιγ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά στο πέτυχε 2ο γκολ. Απομένει πλέον η μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over. Τιμωρημένος ο Νεϊμάρ (17/10). Τραυματίες οι Ντράξλερ (18/2), Ερέρα (17/3), Παρέδες (15/1), Ντιαλό (12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φυσιολογικό φαβορί η Παρί, η Ανζέ δεν πείθει για τη «ζημιά».

ΛΑΝΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η Λανς προηγήθηκε 2-0 στο ντέρμπι με τη Λιλ, δέχθηκε γκολ και επικράτησε τελικά 2-1. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Επιασε την 7η θέση και αύξησε τις πιθανότητες της για την ευρωπαϊκή έξοδο. Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Χαϊνταρά (18/1). Τραυματίας ο αμυντικός Βοό (11/0).

Η Μονπελιέ, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, έφερε 0-0 κόντρα στη Ρεμς, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι στη μέση της βαθμολογίας και πλέον δεν έχει ουσιαστικό στόχο. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under και No goal. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ρίστιτς (26/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανώτερη η Λανς, έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΝΑΝΤ

Η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την Παρί, ισοφαρίστηκε, αλλά τελικά δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε 1-2, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των οκτώ αγώνων σε Σαμπιονά και Κόνφερενς Λιγκ. Διατηρήθηκε, πάντως, στη 2η θέση.Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over και Goal/goal. Αμφίβολος ο επιθετικός Μίλικ (18/7).

Η Ναντ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Ναντ, ισοφάρισε, πίεσε για το 2ο γκολ, αλλά τελικά έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Μπορεί να μη νίκησε, ωστόσο έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Εχασε όμως έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under. Εκτός οι αμυντικοί Παλουά (26/0), Τραορέ (16/0) και οι μέσοι Μουτουσαμί (25/0) και Κοκό (19/0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Καστελετό (24/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες.

ΜΠΡΕΣΤ – ΛΥΩΝ

Η Μπρεστ προηγήθηκε κόντρα στη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και τελικά έχασε 1-2. Ελαβε τέλος το μίνι αήττητο σερί των δύο αγώνων. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, έχοντας όμως εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal. Τραυματίες ο αμυντικός Σαρντονέ (26/3) και ο επιθετικός Λε Ντουαρόν (30/5). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ερέλ (18/0).

Η Λυών μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ξέσπασε κόντρα στην Μπορντό, την οποία συνέτριψε με 6-1! Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Σαμπιονά, έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία ματς και κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο. Τραυματίες ο βασικός γκολκίπερ Λόπες (30 συμμ.) και ο μέσος Κακρέ (28/0), αμφίβολοι ο μέσος Ντεμπελέ (7/0) και ο επιθετικός Καντεβέρε (14/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λυών πηγαίνει με... φορά μετά την εξάδα κόντρα στη Μπορντό και μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΡΕΝ

Το Στρασβούργο προηγήθηκε κόντρα στην Τρουά, αλλά τελικά έμεινε στο ισόπαλο 1-1.Διατηρήθηκε, πάντως, αήττητη σε 10ο ματς, ενώ σε 14 αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Επεσε στην 5η θέση και έχασε έδαφος στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ! Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε έντεκα αγώνες. Τα εννέα από τα δέκαα τελευταία ματς έχουν έρθει Under. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα. Τραυματίας ο αμυντικός Λε Μαρσάν (8/1).

Η Ρεν προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Μονακό, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 και έχασε τελικά 2-3. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των επτά αγώνων στο πρωτάθλημα. Είναι στην 3η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Goal/goal τα έξι τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Tραυματίες ο βασικος γκολκίπερ Γκομίς (22 συμμ.), ο αμυντικός Μπαντέ (14/0) και οι επιθετικοί Σουλεμάνα (20/4) και Ντόκου (12/1). Αμφίβολος ο στόπερ Αγκέρντ (27/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με δυνατότητες και οι δύο ομάδες, θα πάμε στο Goal/goal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr