Ποδόσφαιρο

Α' Γαλλίας: Με ψυχολογία η Μονακό

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 09:43

Η Μονακό κόντρα στη Σεντ Ετιέν θέλει να φτάσει στην 6η διαδοχική νίκη, σφραγίζει τον τίτλο η Παρί!

Α' Γαλλίας: Με ψυχολογία η Μονακό

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η Λυών έχασε 1-2 από τη Μπρεστ και επέστρεψε στις ήττες. Σε πέντε ματς σε Σαμπιονά και Γιουρόπα Λιγκ έχει μόνο μία νίκη. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Λόπες (30 συμμ.), οι αμυντικοί Ντυμπουά (22/0), Ντενάγιερ (15/3), οι μέσοι Κακρέ (28/0) και Ντεμπελέ (7/0) και ο επιθετικός Καντεβέρε (14/1).

Η Μονπελιέ έχασε 0-2 από τη Λανς και γνώρισε 3η ήττα σε τέσσερις αγώνες όπου δεν έχει νίκη. Σε οκτώ παιχνίδια είχε σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Τα έξι από τα επτά παιχνίδια εκτός έδρας έχουν έρθει Under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρίστιτς (26/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φυσιολογικό φαβορί η Λυών, αλλά ο «άσος» δεν έχει καμία αξί,α ενώ ούτε η Μονπελιέ πείθει για την κόντρα.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Η Σεντ Ετιέν έφερε 2-2 με τη Μπορντό και πλέον στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Εκτός ο αμυντικός Σακό (7/0).

Η Μονακό επικράτησε 1-0 της Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Σημείωσε 5η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Κυνηγάει την ευρωπαϊκή έξοδο. Με ίωση ο αμυντικός Αγκιλάρ (24/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Μονακό, έχει αποκτήσει ψυχολογία και μπορεί να νικήσει τη Σεντ Ετιέν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΑΝΣ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε άνετα 3-0 την Ανζέ. Αν δεν χάσει από τη Λανς φτάνει και στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τραυματίες οι Ντράξλερ (18/2), Παρέδες (15/1), Ντιαλό (12/0) και Ικάρντι (24/4).

Η Λανς επικράτησε δίκαια 2-0 της Μονπελιέ. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 4η σε πέντε ματς. Επίσης, σε έξι αγώνες είχε υποστεί μόνο μία ήττα και αύξησε τις πιθανότητες της για την ευρωπαϊκή έξοδο. Εκτός έδρας, έχει μία ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς. Εκτός ο αμυντικός Μεδίνα (28/1) και ο μέσος Μπεργκ (13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παρί ετοιμάζεται να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Θα συνδυάσουμε τον «άσο» με το Over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr