Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Περνάει η Αλμερία

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - 09:30

Με την αναμέτρηση Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η Αλμερία υποδέχεται την προβληματική και ελλιπή Χιχόν και ψάχνει το τρίποντο.

Β' Ισπανίας: Περνάει η Αλμερία

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή η Αλμερία, αλλά η ισοπαλία που πήρε με τη Βαγιαδολίδ είναι επιτυχία (2-2 εκτός). Όμως έχει μόλις δύο νίκες εδώ και επτά αγωνιστικές και χρειάζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το πρόγραμμα πάντως είναι σύμμαχός της, αφού θεωρείται βατό στο φινάλε. Έχει τρία NG και under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αποθεραπεύτηκε ο φορ Ντιέγκο Σόουζα. Τιμωρημένος ο χαφ Εγκουάρας. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Μάρτος, Νιέτο, Τσούμι, Καρίσο.
Έχασε ξανά από την Οβιέδο στο «Μολινόν» η Σπόρτινγκ Χιχόν με 0-1 (τρίτη σερί ήττα εντός από την Οβιέδο). Στις τέσσερις αγωνιστικές ανακόπηκε το αήττητο σερί της, έχει μόνο μία νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές. Τέταρτο under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Επτά GG στα εννέα τελευταία ματς. Εκτός έδρας έχει τρεις σερί ισοπαλίες, όλες με under 2.5 γκολ. Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μπέρτο, Ριβέρα (μέσοι), μία στον Χόνι (επ.). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Ρόσας, Καλαβέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένουμε άνετη επικράτηση της Αλμερία απέναντι σε μία προβληματική Χιχόν με απουσίες. Πιθανό και το GG.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr