Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Το ημίχρονο και η κόκκινη κάρτα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 11:44

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της ημέρας και περιμένουμε μάχη υπομονης ενώ ρισκάρουμε και με ποντάρισμα στα… νεύρα που χαρακτηρίζουν τα ματς των δύο ομάδων.

Κύπελλο Ελλάδας: Το ημίχρονο και η κόκκινη κάρτα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης κυπέλλου.
Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0
20:00, Cosmote Sport 2HD

Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο μέλημα να διαφυλάξει τα μετόπισθεν στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και τα κατάφερε καλά, αποκτώντας οριακό προβάδισμα πρόκρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο όσον αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουν νικήσει στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς και είναι γεγονός ότι προβληματίζουν ως προς την απόδοση.

Εκτός ο Φορτούνης

Δεν πρόλαβε ο Φορτούνης (μ. 2/0), επιστρέφουν αντιθέτως οι Αγκιμπού (μ. 24/4), Βαλμπουενά (μ. 22/3).

Πιθανή σύνθεση:
Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρεάμπτσιουκ – Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά – Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μασούρας

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε φρεσκάδα και καλές ιδέες στην επίθεση στο ματς της Τούμπας, επί της ουσίας απείλησε τον Ολυμπιακό μόνο στο 32', δίκαιο το 0-0. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έχει μόνο θεωρητικές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου όσον αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο διαπρέπει, καθώς κατέκτησε τέσσερις φορές το τρόπαιο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές περιόδους. Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια έχει και το σχετικό κόστος, καθώς άφησε τον «δικέφαλο» για πέντε σερί επίσημα ματς δίχως νίκη.

Εκτός ο αρχηγός

Τραυματίες παραμένουν οι Μιχαηλίδης (α. 19/2), Ελ Καντουρί (μ. 12/2), Ζαμπά (μ.-ε. 12/2) και ο αρχηγός Βιεϊρίνια (μ. 20/1).

Πιθανή σύνθεση:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Ακπομ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.05 3.8 1.51 2.22 1.15 4.15 1.98 1.65 1.23 1.3 1.64
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Το ντέρμπι της ημέρας και περιμένουμε μάχη υπομονής όπως και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Έχει τύχη η ισοπαλια στο πρώτο ημίχρονο, αξίζει το ρισκο σε κοκκινη κάρτα καθώς τα νεύρα είναι παραδοσιακά τεταμένα στις αναμετρήσεις τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.