Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Δεν λαθεύει ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 11:51

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο και στην ρεβάνς με την Λαμία και συνδυάζουμε τη νίκη του με ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Ελλάδας: Δεν λαθεύει ο Παναθηναϊκός

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης κυπέλλου.

Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Α’ Αγώνας: Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0

18:00, Cosmote Sport 3HD

Λαμία

Η Λαμία είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ματς, αλλά ο πορτιέρε Σαράνοφ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος και με σωρεία επεμβάσεων κράτησε το σκορ σε επίπεδα οριακής ήττας. Έχει κάθε λόγο να πιστεύει στην υπέρβαση, ωστόσο θα πρέπει να επιτεθεί για να σκοράρει, ενώ την ίδια ώρα κρίνεται αναγκαίο το να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Πρώτο μέλημα παραμένει η σωτηρία, η οποία δυσκολεύει σημαντικά εσχάτως.

Τα... γνωστά!

Αποχώρησε ο Σκόνδρας (α. 13/0), σταθερά εκτός οι Αντέτζο (α. 24/0), Μαρτίνεθ (α. 16/0), Αραμπούλι (ε. 21/4), Βέλλιος (ε. 9/0).

Πιθανή σύνθεση:
Λαμία: Σαράνοβ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Μαξουλουξής, Λούκας, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο, Νούνιες, Τιρόνε – Καραμάνος, Ελευθεριάδης

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός περιόρισε σημαντικά τη Λαμία στη Λεωφόρο, άνοιξε το σκορ νωρίς, ωστόσο του έλειψαν ευστοχία και αποτελεσματικότητα, για να αρκεστεί στο «φτωχό» 1-0. Δεδομένα είναι το φαβορί της πρόκρισης στα πλέι οφ συνεχίζει αήττητος την προσπάθεια για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χωρίς Κουρμπέλη

Νέα απουσία ο μεσος Κουρμπέλης (6/0) και ο στόπερ Πούγγουρας (7/0), σταθερά εκτός οι Λούντκβιστ (μ. 11/1) και Μακέντα (ε. 13/3).

Πιθανή σύνθεση:
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεβελντ, Χουάνκαρ – Βιγιαφάνιες, Ρουμπέν, Γκατσίνοβιτς – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.3 1.68 1.52 2.2 1.16 4 2.07 1.58 1.84 1.27 1.16
Λαμία - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία να επιστρέψει σε τελικό μετά από χρόνια. Το διπλό προσφέρεται πάντως σε «χαμηλή» τιμή και θα το συνδυάσουμε με under 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.