Ποδόσφαιρο

Α' Ισπανίας: Με ρίσκο η Σεβίλλη

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 11:19

Με την αναμέτρηση Σεβίλλη-Κάντιθ ανοίγει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Καλύτερη η Σεβίλλη, αλλά «καίγεται» και η Κάντιθ για τους βαθμούς στην τοπική μονομαχία.

Α' Ισπανίας: Με ρίσκο η Σεβίλλη

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΚΑΝΤΙΘ
Πέρασε από το Λεβάντε η Σεβίλλη (2-3) και έπιασε ξανά την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση. Τρίτο σερί over 4.5 γκολ μετά από επτά under 2.5 γκολ σε οχτώ παιχνίδια! Τέταρτο GG στα έξι τελευταία ματς. Ο επιθετικός Ράφα Μιρ είναι τιμωρημένος. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Φερνάντο, Σούσο, ο φορ Μαρτιάλ και ο αμυντικός Ρέκικ.
Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο τεράστιο «διπλό» στο «Καμπ Νόου» η Κάντιθ. Πισωγύρισμα η ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3(, αν και διατηρείται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και οριακά. Είχε τρία NG και under 1.5 γκολ στα τέσσερα προηγούμενα ματς. Εκτός έδρας δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς. Τραυματίστηκε ο μέσος Αλκάραθ. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Καρθελέν, Αρογιάν και ο φορ Αντόνε.
-Η Κάντιθ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Σεβίλλη (13 ήττες, 7 ισοπαλίες).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με επιφύλαξη το «διπλό» της Σεβίλλης, επειδή «καίγεται» και η Κάντιθ για το αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr