Ποδόσφαιρο

Β' Ισπανίας: Φαβορί η Λας Πάλμας

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 11:24

Με την αναμέτρηση Λας Πάλμας-Μάλαγα ανοίγει η αυλαία της 38ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεούχοι.

Β' Ισπανίας: Φαβορί η Λας Πάλμας

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΑΛΑΓΑ
Ακόμη πιο δύσκολο έγινε το έργο της Λας Πάλμας ως προς τα πλέι οφ της ανόδου μετά την ισοπαλία στην Ίμπιζα (1-1), αφού απέχει ένα πεντάποντο από αυτά, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δεύτερη σερί ισοπαλία μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Πέμπτο GG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Τρία over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο Σαντίκου (φορ). Χάνει τα υπόλοιπα ματς ο εξτρέμ Ερνάνι. Τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα γυρίσουν Ερνάνι (εξτρέμ), Πενιαράντα (επ.). Ξανά εκτός ο Λοϊντίς (αμ.)
Με δέκα παίκτες από το 31’, με εννέα παίκτες από το 69’, η ήττα από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ ήρθε μάλλον φυσιολογικά για τη Μάλαγα (1-3), με δύο νίκες εδώ και 15 αγωνιστικές. Πέντε NG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Τρίτο σερί over 2.5 γκολ. Τιμωρημένοι ο εξτρέμ Εσκάσι και οι αμυντικοί Λουίς Μουνιόθ, Χάβι Χιμένεθ -ο τελευταίος είναι και τραυματίας. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Κάρο, Χουάντε και οι επιθετικοί Τσαβαρία, Ιτσάμ, Αντριάν Λόπεθ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Λας Πάλμας, μπορεί μάλιστα να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ (NG).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr