Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Mπορούν Νότιγχαμ και Χάντερσφιλντ

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 19:55

Νότιγχαμ και Χάντερσφιλντ συνεχίζουν τη μάχη για την απ’ ευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Tσάμπιονσιπ: Mπορούν Νότιγχαμ και Χάντερσφιλντ

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Μπάρνσλεϊ υπέστη τρίτη σερί ήττα δεχόμενη ακριβώς δύο γκολ και έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει σημασία πλέον καθώς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Συνεχίζει ο υπηρεσιακός Μάρτιν Ντιβάνεϊ. Είναι επτά ματς χωρίς τρίποντο με δύο ισοπαλίες, αλλά από τις έξι φετινές της νίκες οι πέντε έχουν έρθει στην έδρα της. Έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία σε 12 αγωνιστικές. Εκτός o βασικός τερματοφύλακας Κόλινς (παίζει ο Ουόλτον) και οι μπακ Χέλικ, Ουίλιαμς, Χάλμε.

Η αδιάφορη Πρέστον έχασε με κάτω τα χέρια και από την Μπλάκμπερν εντός και είναι τρεις αγώνες χωρίς νίκη, ενώ έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς, σε όσα δηλαδή είχε ηττηθεί στα προηγούμενα 20. Η ομάδα του Ράιαν Λόου έχει πληρώσει μόνο δύο over 2.5 στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε πέντε ταξίδια. Eκτός οι μέσοι Λίντσον, Ι. Μπράουν, αμφίβολος ο εξτρέμ Μπαρκχάουζεν, ο επιθετικός Έβανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Xωρίς σημασία το ματς, η Μπάρνσλεϊ μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποχαιρετήσει με νίκη τον κόσμο της.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Μπλάκμπερν πέτυχε με Πρέστον όσα γκολ είχε σκοράρει στα προηγούμενα τέσσερα ματς, επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες και παραμένει ακόμα στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι – οφ, όμως δεν έχει κερδίσει σερί ματς μέσα στο 2022. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ εντός έδρας έχει δύο νίκες στα τελευταία επτά ματς. Εκτός ο επιθετικός Πόβεντα. Αμφίβολος ο εξτρέμ Καντρά.

Η Μπόρνμουθ βρέθηκε πίσω 3-0 από τη Σουόνσι αλλά έσωσε την ισοπαλία για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς, ενώ έχει μία ήττα σε 11 αγώνες. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ με τρίποντο πλησιάζει την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στα τελευταία τρία ταξίδια που σκόραρε το έκανε ακριβώς τρεις φορές. Ο Σολάνκε έχει σκοράρει στα επτά τελευταία ματς που η ομάδα βρήκε γκολ. Εκτός ο μέσος Μπρουκς και ο εξτρέμ Στάνισλας, αμφίβολοι οι μπακ Ζεμούρα, Ντέιβις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mατς – φωτιά, δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο μπορεί να πληρώσει το γκολ – γκολ.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπλάκπουλ αν και είναι αδιάφορη βαθμολογικά δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο με αήττητο τριών αγώνων και μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι έχει πάρει 11 από τις 16 φετινές νίκες της εντός έδρας, όπου έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή της στην Τσάμπιονσιπ από το 2011-12. Όμως έχει χάσει 8 από τα τελευταία 9 με Ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο αναπλ. τερματοφύλακας Γκρίμσο, εκτός o μπακ Στέρλινγκ και οι μέσοι Γουόρντ, Κάρι.

Η Ντέρμπι έχει δύο σερί ήττες και τρεις στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας πλέον πέσει μαθηματικά και βλέποντας ήδη την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι έχει μόνο μία ισοπαλία σε 16 αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας έχει πάρει μόνο έναν βαθμό στα τελευταία δέκα ταξίδια της, με ήττες σε εννέα συνεχόμενα και μία ανέπαφη εστία σε 16 ως φιλοξενούμενη. Eκτός ο μέσος Γιόζβιακ και ο καλός επιθετικός Καζίμ Ρίτσαρντς, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Λόρενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Ντέρμπι όμως δυσκολεύεται εκτός έδρας και οι γηπεδούχοι μπορούν τη νίκη.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΧΑΛ

Η Μπρίστολ Σίτι είναι απελευθερωμένη από το κυνήγι πόντων ως αδιάφορη και παίζει ελεύθερα, είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη, ενώ έχει μία ήττα σε έξι αγώνες, εκ των οποίων στους πέντε πλήρωσε το γκολ - γκολ. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον όμως εντός έδρας κάνει γκέλες, έχοντας επιβεβαιώσει το γκολ – γκολ σε 11 σερί ως γηπεδούχος. Eκτός ο μέσος Πάλμερ, ο μπακ Κάλας, αμφίβολοι οι μπακ - χαφ Ντασίλβα, Σκοτ και ο εξτρέμ Ο' Ντάουντα.

H Xαλ επέστρεψε πέτυχε την τρίτη νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές και θέλει να τελειώσει τη σεζόν θετικά. Η ομάδα του Σότα Αρβελάτζε εκτός έδρας σκοράρει σε πέντε από έξι εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ έχει χάσει μόνο το πιο πρόσφατο στα προηγούμενα επτά ταξίδια της. Έχει όμως μόνο μία νίκη σε 23 αγώνες πρωταθλήματος στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι και αυτή το 2012. Εκτός ο επιθετικός Γουότερς, o εξτρέμ Ουίλιαμς και οι μπακ Μόρισον, Εμάνουελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς στο οποίο δεν θα υπάρξουν σκοπιμότητες και το over 2.5 έχει τον πρώτο λόγο.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Κάρντιφ έχασε μεσοβδόμαδα στο Μίντλεσμπρο και έχει τέσσερις σερί ήττες και πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, δείχνοντας αδιάφορη καθώς δεν κυνηγά τίποτα στη σεζόν, με την άμυνά της να παραβιάζεται στους επτά τελευταίους αγώνες. Η ομάδα του Στιβ Μόρισον έχει μία ισοπαλία σε 12 ματς, ενώ εντός έδρας έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία επτά. Εκτός o βασικός τερματοφύλακας Σμίθις (παίζει ο Φίλιπς), ο επιθετικός Βασέλ και ο αρχηγός-μπακ Μόρισον, αμφίβολος ο μέσος Ντάουτι.

Η Μπέρμιγχαμ είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη με ένα τρίποντο σε οκτώ, καθώς δεν κυνηγά τίποτα στη σεζόν. Η ομάδα του Λι Μπόιερ έχει ένα διπλό σε 14 ταξίδια πρωταθλήματος, ενώ τελευταία της νίκη στο Κάρντιφ ήταν το 2008. Ο επιθετικός Ντίνι είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο με Κάρντιφ και έχει 3 γκολ και 2 ασίστ στα πέντε τελευταία του ματς με τους Ουαλούς. Εκτός ο μπακ Μενγκί, ο μέσος Τσονγκ και ο επιθετικός Τζορτζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Κάρντιφ έχει καιρό να φέρει Χ και ίσως ήρθε η ώρα σε ένα αδιάφορο ματς.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Κόβεντρι δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς απέναντι στη Γουέστ Μπρόμ. παραμένοντας χωρίς νίκη και ουσιαστικά έχει μείνει εκτός πλέι – οφ. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς απογοητεύει και εντός έδρας έχοντας μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια, ενώ έχει κρατήσει μόλις δύο ανέπαφες εστίες στα τελευταία 12 παιχνίδια της ως γηπεδούχος, δεχόμενη γκολ μάλιστα και στα προηγούμενα έξι. Eκτός ο επιθετικός Τζόουνς και ο δεύτερος σκόρερ Γκόντεν, αμφίβολος ο μπακ Νταμπό.

Η Χάντερσφιλντ είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη με τέσσερις νίκες, έχει κλείσει θέση στα πλέι – οφ, ενώ ελπίζει και για δεύτερη θέση. Η ομάδα του Kάρλος Κορμπεράν έχει χάσει δύο από τα τελευταία 24 παιχνίδια, αλλά ψάχνει την πρώτη νίκη στο Κόβεντρι από το 1965. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σκόφιλντ, ο βασικός μπακ Πίρσον και οι μέσοι Άαρονς, Βαγιέχο, αμφίβολος ο εξτρέμ Γουόρντ, ο μπακ Κόλγουιλ και ο μέσος Τόμας, αμφίβολος ο καλός επιθετικός Σινάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Χάντερσφιλντ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί το αποτέλεσμα. Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Μίντλεσμπρο κέρδισε μετά από πέντε σερί αγώνες κόντρα στην Κάρντιφ μεσοβδόμαδα και παραμένει στη μάχη για τα πλέι – οφ, όπου όμως θέλει μόνο νίκες και να σκοντάψουν οι αντίπαλοί της. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ πληρώνει το under 2.5 γκολ σε έξι σερί αγώνες πρωταθλήματος. Ως γηπεδούχος δεν έχει πληρώσει το Χ σε 13 συνεχόμενα ματς. Εκτός ο εξτρέμ Αμεόμπι, αμφίβολος ο μπακ Φράι (παίκτης – κλειδί). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κρουκς.

Η Στόουκ πήρε δεύτερη σερί νίκη 1-0 και έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα, χωρίς να κυνηγάει κάτι. Η ομάδα του Μάικλ Ο’ Νιλ (μπορεί να επανέλθει έχοντας χάσει το τελευταίο ματς με πρόβλημα υγείας) έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία επτά ματς, τα τέσσερα με ανέπαφη εστία. Έχει χάσει όμως 30 πόντους σε παιχνίδια που προηγήθηκε. Εκτός ο Σούταρ (μπακ) και ο επιθετικός Πάουελ, αμφίβολοι ο μπακ Μουρ, Φόρεστερ και ο μέσος Τόμπσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντλεσμπρο θέλει τη νίκη και εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Μίλγουολ είναι ακόμα στη μάχη των πλέι – οφ με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, μία ήττα σε έξι αγώνες και δύο σε 15. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ θέλει δύο τρίποντα και εύνοια της τύχης για να μπει στην σεξάδα. Εντός έδρας έχει χάσει ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια και δύο από τα προηγούμενα 16. Εκτός ο μέσος Φρίμαν, αμφίβολος ο μπακ – χαφ Μαλόουν, ο μπακ Μπάλαρντ και ο τρίτος σκόρερ Τζ. Γουάλας.

Η καταδικασμένη Πιτέρμπορο πάλεψε με Νότιγχαμ αλλά έχασε μετά από τέσσερις αγωνιστικές, δείχνοντας πάντως ότι παρά τον υποβιβασμό τελειώνει τη σεζόν αξιοπρεπώς. Η ομάδα του Γκραντ ΜακΚαν παρουσιάζεται μάλιστα μαχητική εκτός έδρας με μόνο μία ήττα σε πέντε ταξίδια και γκολ σε πέντε από τα έξι τελευταία, όμως δεν έχει πάρει δύο σερί διπλά στην Τσάμπιονσιπ από το 2012. Εκτός παραμένουν οι μπακ Τόμπσον, Μπάτλερ, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Μπέντα και ο μέσος – αρχηγός Νόρμπερν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mίλγουολ τη νίκη, αλλά με γκολ – γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι πλέον παίζουν ελεύθερα.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Νότιγχαμ με τρεις σερί νίκες και οκτώ σε εννέα αγωνιστικές εξασφάλισε πλέι – οφ, ενώ παραμένει στο κόλπο για απ' ευθείας άνοδο, καθώς μετά τη Σουόνσι παίζει με Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έχει μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια και δύο στα προηγούμενα 18. Εντός έδρας είναι αήττητη σε 9 με 6 σερί νίκες. Εκτός ο μπακ – χαφ Λόου. Aμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Γκράμπαν και ένας εκ των δεύτερων σκόρερ, Ντέιβις.

Η Σουόνσι προηγήθηκε 3-0 με Μπόρνμουθ αλλά τελικά αρκέστηκε σε τέταρτη σερί ισοπαλία και παρ΄ όλο που είναι αήττητη σε εννέα σερί αγωνιστικές (τέσσερις νίκες, πέντε Χ), είναι πλέον και μαθηματικά αδιάφορη. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν εκτός έδρας όμως είναι αήττητη τέσσερις σερί αγωνιστικές σκοράροντας πολλά γκολ, με τους Πιρού και Ομπαφέμι να βρίσκουν δίχτυα σε τρία από αυτές. Πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός παραμένει ο μέσος Ντάουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλη μία νίκη Νότιγχαμ στον δρόμο για την άνοδο.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Ρέντινγκ παρά την ήττα από τη Χαλ πήρε βοήθεια από τους αντιπάλους της και εξασφάλισε πλέον και μαθηματικά την παραμονή. Η ομάδα του Πολ Ινς έχει τρύπια άμυνα και πληρώνει πέντε σερί over 2.5, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 13 ματς με 25 γκολ παθητικό, δεχόμενη τρία ή περισσότερα γκολ τέσσερις φορές σε αυτό το σερί. Εκτός Νταν (μπακ), Αραρούνα, Τέτεκ, Ρινομότα (μέσοι), αμφίβολος ο Σουίφτ (μέσος).

Η Γουέστ Μπρομ. έμεινε στην ισοπαλία με την Κόβεντρι και εγκατέλειψε και τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για τα πλέι – οφ. Η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει κάκιστο ρεκόρ εκτός έδρας, με μόνο μία νίκη στα τελευταία 11 ταξίδια της, ενώ σε οκτώ από αυτά δεν έχει καν καταφέρει να σκοράρει. Aμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Τζόνστον, ο μέσος Μόουατ, ο μπακ Μπράιαν και ο επιθετικός Ντάικ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ – χαφ Φέρλονγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέντινγκ μπορεί να αποχαιρετίσει το κοινό της με νίκη απέναντι σε απογοητευμένη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr