Ποδόσφαιρο

Α’ Ισπανίας: Ρευστό φινάλε στο «Κολισέουμ»

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 09:42

Με την αναμέτρηση Χετάφε-Μπέτις ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Α’ Ισπανίας: Ρευστό φινάλε στο «Κολισέουμ»

ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΕΤΙΣ
Το «διπλό» επί της Θέλτα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό για τη Χετάφε στη μάχη της παραμονής (0-2). Έβδομο under 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Πέμπτο ΝG στα επτά τελευταία ματς. Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Μαξίμοβιτς. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κουένκα. Παραμένουν εκτός Μάτα (φορ), Σίλβα (αμ.).
Πανηγυρίζει ακόμη την κατάκτηση του Κυπέλλου η Μπέτις, η οποία επικράτησε στα πέναλτι της Βαλένθια. Εξασφάλισε θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια θα κάνει τα πάντα για να μπει σφήνα στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα από την Έλτσε (0-1). Τέταρτο NG και under 1.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Τιμωρημένος ο χαφ Ακουόκου. Τραυματίστηκαν Μπάρτρα (αμ.), Καρβάλιο (χαφ). Σταθερά εκτός Μοντόγια (αμ.), Καμαράσα (χαφ).
-Μόνο 3 νίκες σε 13 επισκέψεις στο «Κολισέουμ» η Μπέτις.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση. Ξεκινά από την ισοπαλία, αλλά είναι πολύ ανοιχτό ματς γενικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr