Ποδόσφαιρο

Β’ Ισπανίας: Φαβορί η Βαγιαδολίδ

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 09:46

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 38η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Φαβορί η Βαγιαδολίδ απέναντι στη Σοσιεδάδ Β’.

Β’ Ισπανίας: Φαβορί η Βαγιαδολίδ

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΟΥΕΣΚΑ
Από ισοπαλία στο Λούγκο προέρχεται η Λεγκανές (0-0), με μόλις μία νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές. Το βασικό πρόβλημα είναι η δυστοκία: δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς. Τρίτο σερί ΝG. Τρία over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Εξέτισε ο Σέρχιο (αμ.). Παραμένουν εκτός Εράσο, Περέα, Ρεθίο (μέσοι), Μπάρσενας (επ.).
Οι 12 κερδισμένοι βαθμοί στα έξι τελευταία παιχνίδια συνιστούν την καλύτερη φετινή επίδοση για την Ουέσκα, αλλά αυτή δεν είναι αρκετή για να πλησιάσει στα πλέι οφ της ανόδου. Προέρχεται από ισοπαλία στην Τενερίφη (0-0). Έβδομο under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς, τρία GG στα τέσσερα τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο μέσος Μαρκ Ματέου. Παραμένει εκτός ο Λάγκο Τζούνιορ (επ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς κίνητρα πια οι δύο ομάδες, αλλά σε καλύτερη κατάσταση η Ουέσκα, οπότε πάμε με το «διπλό».

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β’
Συνεχίζει τη μάχη η Βαγιαδολίδ για μία θέση στην πρώτη δυάδα, μετά και το «διπλό» επί της Μιραντές (0-1). Τέσσερα GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Εξέτισε ο εξτρέμ Τόνι. Την τρίτη από τις 4 αγωνιστικές της ποινής του εκτίει ο Σέρχιο Λεόν (επ.), αλλά υπάρχουν άλλοι τέσσερις τιμωρημένοι: Νάτσο, Λουίς Πέρεθ (αμυντικοί), Μόντσου, Ρόκε Μέσα (μέσοι). Σταθερά εκτός Πλάνο (φορ), Χάβι Σάντσεθ (αμ.).
Η Σοσιεδάδ Β’ κέρδισε την Αμορεμπιέτα στη βάσκικη μονομαχία (2-1). Επιστροφή στα τρίποντα μετά από έξι αγωνιστικές. Έκτο GG και over 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Βαγιαδολίδ, αλλά βλέπουμε και GG.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr