Ποδόσφαιρο

Δείχνει αρετές η Ιντερ Τούρκου

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 18:04

Πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα στο Τούρκου, ανάμεσα στην τοπική Ιντερ και την πρωταθλήτρια Ελσίνκι.

Δείχνει αρετές η Ιντερ Τούρκου
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΕΛΣΙΝΚΙ
Πριν λίγες μέρες: Ελσίνκι-Ιντερ Τούρκου 1-4 (πρωτάθλημα). Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τέσσερα τέρματα, η Ιντερ Τούρκου συνέτριψε με 4-0 εντός την Μάριεχαμν. Δυο διαδοχικές νίκες για την ομάδα του Μιγκέλ Γκράου που φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση (μετά το διπλό επί της Ελσίνκι εκτός) και υπάρχει φέτος η αισιοδοξία για το κάτι παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά επίσης που κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Η πρωταθλήτρια άφησε πίσω την ήττα από την τωρινή της αντίπαλο, την Ιντερ Τούρκου και επέστρεψε στις νίκες με το 0-2 εκτός επί της Χέλσινγκφορς. Τέσσερις νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Τόνι Κοσκέλα που και φέτος λογίζεται σαν το βασικό φαβορί (μαζί με τη Κουόπιο) για την διεκδίκηση του τίτλου.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά ποιοτικό σύνολο η Ιντερ Τούρκου και όπως φαίνεται φιλόδοξο. Προ ημερών συνέτριψε την πρωταθλήτρια και σε κάθε περίπτωση μπορεί να της βάλει και πάλι δύσκολα. Προκαλεί ο άσος άνω του 3.25, αλλά θα προτιμήσουμε το σύνολο 2-3 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr