Ποδόσφαιρο

Super League: Ξανά οι δυο τους!

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 10:22

Λίγες ημέρες μετά τα ματς κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται εκ νέου με τον Ολυμπιακό σε ένα παραδοσιακά έντονο ντέρμπι όπου τα νεύρα… ξεχειλίζουν και μας στρέφουν σε πονταρίσματα καρτών.

Super League: Ξανά οι δυο τους!

19:00, Novasports Prime

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ενεπλάκη σε ματς γεμάτο ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, εν τέλει έμεινε ικανοποιημένος με τον βαθμό. Οι μαυρόασπροι δεν έχουν νικήσει στα επτά πιο πρόσφατα ματς εντός και εκτός συνόρων και «βγάζουν» κούραση εσχάτως. Στο πρωτάθλημα μετρούν τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο χωρίς να αμφισβητείται η δεύτερη θέση, αλλά πήραν την σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο επί του Ολυμπιακού. Εννιά στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

"Λαβωμένος"

Δεν υπολογίζονται και πάλι ο αριστερός μπακ Βιεϊρίνια, ο στόπερ Μιχαηλίδης, οι μεσοεπιθετικοί Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, τιμωρημένος είναι ο Αουγκούστο, με μοναδικό καλό νέο την επιστροφή του χρήσιμου Τσιγγάρα.

Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Βαρέλα, Ινγκασον, Σίντκλεϊ – Σβαμπ, Κούρτιτς – Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς – Ακπομ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε διά πυρός και σιδήρου το εμπόδιο του ΠΑΣ με γκολ στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων. Έβαλε στοπ σε σερί τριών αγώνων δίχως νίκη και πλέον χρειάζεται μία ισοπαλία στην Τούμπα για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Εξακολουθούν τα θέματα στην αμυντική λειτουργία για τους ερυθρόλευκους. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Συν και πλην

Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Λαλά, δεν υπολογίζεται και πάλι ο κεντρικός αμυντικός; Μανωλάς, εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ο στόπερ Σισέ. "Παίζεται" η θέση του φουνταριστού, ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Τικινιο.

Πιθανή σύνθεση:
Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Βρουσάι, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρεάμπτσιουκ – Εμβιλά, Μ. Καμάρα, Μπουχαλάκης – Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μασούρας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.19 2.85 3.28 1.54 2.15 1.16 3.95 1.85 1.75 1.27 1.3 1.57
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες της σεζόν όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους. Ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα έστω και με έναν βαθμό και έτσι δεν θα… κρυφτεί «ψάχνοντας» γκολ. Το αμφίτερμα προσφέρεται στο αποδεκτό 1.91, θα ρισκάρουμε και με κόκκινη κάρτα (3.05) αλλά και με κάρτα πριν το 25’ (1.85) καθώς τα νεύρα παραδοσιακά ξεχειλίζουν στα ματς των δύο ομάδων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.