Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: «Μάχη» υπομονής στην Ρώμη!

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 23:52

Η Ρόμα κοντράρεται με την Λέστερ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπου η μάχη τακτικής και υπομονής πληρώνει στο 2.07!

Europa Conference League: «Μάχη» υπομονής στην Ρώμη!

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Α’ Αγώνας: Λέστερ – Ρόμα 1-1

22.00, COSMOTE SPORT 2HD

Ρόμα

Η Ρόμα απέφυγε τα ρίσκα στο πρώτο ματς, προηγήθηκε με αντεπίθεση αλλά σταδιακά έχασε μέτρα και η καλύτερη Λέστερ έφθασε στην ισοφάριση. Θετικό έκρινε το αποτέλεσμα ο «πολύς» Μουρίνιο, που μέσω Ευρώπης έχει την ευκαιρία για την πρώτη κούπα με τους «τζιαλόροσι» σε μια μέτρια σεζόν εντός συνόρων. Την Κυριακή έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια και η 5η θέση φαντάζει το «ταβάνι» της. Μετρά 12-4-4 εντός έδρας με αγγλικές ομάδες, έχει πάντως αποκλειστεί στις οκτώ τελευταίες φορές που αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες ομάδες από την Πρεμιερ Λιγκ. Αήττητη στα τελευταία 18 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, συμμετέχει για 6η φορά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετρά δύο σερί αποκλεισμούς από αγγλικές ομάδες.

Πλήγμα με Μιχιταριάν
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μιχιταριάν τραυματίστηκε στο πρώτο ματς και τέθηκε νοκ άουτ για την ρεβάνς, στο μοναδικό πάντως πρόβλημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο που «φρέσκαρε» την ενδεκάδα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Μπολόνια.


Πιθανή σύνθεση:
Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Καρσντορπ, Κριστάντε, Σέρχιο Ολιβέιρα, Ζαλέφσκι, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Εϊμπραχαμ

Λέστερ

Η Λέστερ ήταν αφελής στο ξεκίνημα, βρέθηκε από το… πουθενά πίσω στο σορ, αλλά ισορρόπησε, απαντησε και ειχε μάλιστα ευκαιρίες και για την ανατροπή. Δεν… πτοείται από την ισοπαλία και στα προημιτελικά άλλωστε πήρε την ρεβάνς με διπλό στο Αϊντχόφεν, έχοντας μείνει στο 0-0 στο πρώτο ματς. «Ψάχνει» την πρώτη παρουσία σε τελικό στην ιστορία της στην σύντομη ευρωπαϊκή θητεία της (έξι φορές), που θα αποτελεί βέβαια και «σωσίβιο» μιας μέτριας σεζόν στην Πρεμιερ Λιγκ. Την Κυριακή ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τότεναμ (3-1) και μετρά τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Πήρε… ανάσες!
Ο Μπρένταν Ρότζερς έδωσε «ανάσες» σε αρκετούς βασικούς στο ματς με την Τότεναμ καθώς η αναμέτρηση με την Ρόμα έχει περάσει βέβαια σε πρώτο πλάνο. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Εντιντί (μέσος) και Μπερτραντ (αμυντικός).


Πιθανή σύνθεση:
Λεστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Φοφανά, Εβανς, Καστάν, Μάντισον, Τιλεμανς, Ντιουσμπερι Χολ, Λοκμαν, Βαρντι, Μπαρνς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.2 3.35 1.87 1.74 1.31 2.85 1.6 2.05 1.28 1.28 1.6
Ρόμα - Λέστερ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο καθώς η Λέστερ δεν… κρύβεται και αγωνίζεται επιθετικά σε κάθε έδρα. Αναμένεται μάχη υπομονής καθώς η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα αποφύγει τα ρίσκα και έτσι ποντάρουμε σε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.07).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr