Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Ξεφεύγει το σκορ!

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 00:04

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Φέγενορντ για μια θέση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, οι αριθμοί των δύο ομάδων «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ και μας στρέφουν σε πονταρίσματα τερμάτων αλλά και late goal!

Europa Conference League: Ξεφεύγει το σκορ!

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μαρσέιγ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Α’ Αγώνας: Φέγενορντ – Μαρσέιγ 3-2

22:00, COSMOTE SPORT 8HD

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ απείλησε πρώτη, αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και παρότι επέστρεψε στο σκορ, η άμυνα της «δώρισε» το 3-2 στην Φέγενορντ. Σπατάλησε την ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ποντάρει πάντως στην έδρα όπου φέτος παραμένει αήττητη στην διοργάνωση, έχοντας πάντως δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς. Την Κυριακή γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Λυών (0-3) αλλά εξακολουθεί να ορίζει την μοίρα της για την 2η θέση στην Α’ Γαλλίας. Μετρά 4-1-3 εντός έδρας με ολλανδικές ομάδες, συμμετέχει για 6η φορά σε ημιτελική φάση όπου μετρά τέσσερις σερί προκρίσεις.

Πανέτοιμη!
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός λίστας ο χρήσιμος επιθετικός Λουις Ενρίκε, ενώ μακροχρόνια απουσιάζουν οι Μπαλέρντι (α), ντε Λα Φουέντε (ε) και Αλβάρο (α).

Πιθανή σύνθεση:
Μαρσέιγ: Μανταντά – Ρονιέ, Σαλιμπά, Τσαρ, Πέρες – Γκεντουζί, Καμαρά, Ζέρσον – Ουντέρ, Παγέ, Μίλικ

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ έδειξε για μια ακόμη φορά επιθετικές αρετές, αλλά δεν είχε αναλογη αμυντική συνέπεια και καλείται πλέον να μείνει όρθια στην Μασσαλία να πάρει την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια! Την Κυριακή επικράτησε εύκολα 3-1 εκτός έδρας της Φορτούνα Σιτάρντ και με την 4η κολλητή νίκη στην Α΄ Ολλαννδίας δεν αποχωρίζεται την 3η θέση. Φέτος, μετρά 4-3-1 εκτός έδρας στην διοργάνωση, με μοναδική ήττα από την Ελφσμποργκ στα προκριματικά όπου είχε επικρατήσει 5-0 στον πρώτο αγώνα.

Με Τοόρνστρα
Ο Αρνε Σλοτ δεν έδωσε ανάσες σε βασικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, χωρίς παντως να προκύψουν νέα προβλήματα. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας Μπάιλοουβ (25 συμ.), επιστρέφει αντιθέτως ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Τοορνστρα (28/3).

Πιθανή συνθεση:
Φέγενορντ: Μαρτσιάνο – Χερτράουντα, Τράουνερ, Σένεσι, Μαλάτσια – Άουρνες, Τιλ, Κοκτσού – Σινιστέρα, Ντέσερς, Νέλσον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.85 2.87 2.6 1.37 1.65 1.98 1.35 2.7 1.37 1.2 1.58
Μαρσέιγ - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Το αμφίτερμα προσφέρεται στο 1.52 καθώς οι μπουκ περιμένουν ματς… ροντέο όπως και στον πρώτο αγώνα. Ακόμα και το combo με οver πληρώνει στο «χαμηλό» 1.85 και μοιραία δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Περιμένουμε το ματς θρίλερ και έτσι επιλέγουμε γκολ μετά το 76’ στο 1.90, ενώ ρισκάρουμε με καταλογισμό πέναλτι στο 2.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr