Ποδόσφαιρο

Europa League: Με late goal στη Γλασκώβη

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 01:33

Φινάλε… θρίλερ περιμένουμε στην αναμέτρηση της Ρέιντζερς με την Λειψία και θα ποντάρουμε σε γκολ στα τελευταία λεπτά.

Europa League: Με late goal στη Γλασκώβη

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ρέιντζερς με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Α’ Αγώνας: Λειψία – Ρέιντζερς 1-0

22:00, COSMOTE SPORT 7HD

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς απέφυγε τα ρίσκα στο πρώτο ματς, πάλεψε αλλά για την ισοπαλία αλλά λύγισε με γκολ στα τελευταία λεπτά. Ποντάρει πλέον και στο καυτό Άιμπροξ για την ανατροπή. Ακολούθησε το ντέρμπι κορυφής στην Πρεμιερ Λιγκ, όπου απάντησε σε 1-1, αλλά διατηρήθηκε στο -6 από την κορυφή. Ο φαν Μπρόκχορστ απέφυγε τους… πειραματισμούς παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών και εμπιστεύθηκε τον σταθερό κορμό και η ισοπαλία την άφησε εν μέρει ικανοποιημένη . Αήττητη πέντε Ευρωπαϊκά ματς εντός (4/1/0) έχοντας σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε όλα.
«Λαβωμένη»
Σταθερά με πολλές απουσίες, απουσιάζουν ο κεντρικός αμυντικός Χελάντερ (11 ματς/2 γκολ) και οι επιθετικοί Μορέλος (42 ματς/19 γκολ/8 ασίστ), Χάτζι (27 ματς/4 γκολ/4 ασίστ), ενώ δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Ρουφ (35 ματς/16 γκολ/2 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση:
Ρέιντζερς: Μακ Γκρέγκορ – Μπασέι, Μπάρισιτς, Γκόλντσον, Ταβερνιέ – Λούντστραμ, Καμαρά, Τζακ – Κεντ, Αρίμπο – Σακάλα

Λειψία

Η Λειψία ήταν φλύαρη με την κατοχή μπάλας, είχε λίγες καλές στιγμές αλλά επέμεινε και πήρε δίκαιη νίκη στο πρώτο ματς. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την μάχη για την παρουσία στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Την Δευτέρα αγωνίστηκε στην έδρα της Γκλάντμπαχ αλλά ηττήθηκε και… έμπλεξε πλέον όσον αφορά το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Ήταν… κακή μέχρι τον Φλεβάρη εκτός έδρας αλλά από τότε μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τρία ματς με τρία Under 2,5 στο Europa League.
Πανέτοιμη
Χωρίς απρόοπτα, ο μέσος Χαϊνταρά (28 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) είναι το μοναδικό πρόβλημα για την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Πιθανή σύνθεση:
Λειψία: Γκούλασι – Σιμακάν, Ορμπαν, Γκβάρντιολ – Χένριχς, Καμπλ, Λάιμερ, Ανχελίνο – Ενκουνκού, Ντάνι Ολμο – Σίλβα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.3 2.02 1.87 1.74 1.31 2.87 1.62 2.02 1.65 1.25 1.27
Ρέιντζερς - Λειψία / Εκτίμηση

Το διπλό βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες, προσφέρεται πλέον οριακά στο 2.00 και έχει χάσει την αρχική του αξία. Θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα που συναντάται σε «διαβασμένη» τιμή, θα επιλέξουμε και late goal (1.87 μετά το 83’) καθώς περιμένουμε φινάλε… θρίλερ στη Γλασκώβη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr