Ποδόσφαιρο

Α’ Νορβηγίας: Σκοράρει και αρέσει η Βίκινγκ!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 10:50

Ημέρα με γκολ στο σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει ο συνδυαστικός άσος της… φουριόζας Βίκινγκ.

Α’ Νορβηγίας: Σκοράρει και αρέσει η Βίκινγκ!

ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Απίθανη εμφάνιση από την Βίκινγκ στην έδρα της ποιοτικής Μόλντε, καθώς με επική ανατροπή, επικράτησε 4-3 σε ένα τρελό ματς! Δεν την απασχολεί το πόσα τέρματα δέχεται, καθώς καμαρώνει στην κορυφή ποντάροντας στην εκρηκτική επίθεση. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της. Δεν προλαβαίνει ο Ολλανδός αριστερός μπακ Πατινάμα, αμφίβολος ο βασικός μέσος Τρίπιτς. Δεν βγάζει άκρη κάποιος με την αγωνιστική συμπεριφορά της Στρομσγκόντσετ. Τη μία αγωνιστική διασύρεται στην έδρα της από την Σάντεφιορντ και λίγες ημέρες αργότερα κάνει πάρτι κόντρα στην ισχυρή Ρόζενμποργκ. Ομάδα με επιθετικογενή τακτική, αν της βγει το ματς δεν βγάζει το πόδι από το γκάζι, σε αντίθετη περίπτωση πετάει από νωρίς λευκή πετσέτα. Στόχος και φέτος η άνετη παραμονή για τους μπλε. Τεθηκε εκτός ο βασικός αμυντικός Βίλσβικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Βίκινγκ που εντυπωσιάζει φέτος. Ενισχύουμε τον άσο με over 1,5 στο 1.60.

ΤΡΟΜΣΟ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Η Τρόμσο προηγήθηκε στο Γκρίμσταντ κόντρα στην νεοφώτιστη Γιερβ αλλά σταδιακά έχασε μέτρα και συμβιβάστηκε με τον βαθμό. Η ομάδα από τον νορβηγικό βορρά πληρώνει την αδυναμία της να κρατήσει καθαρή εστία και έτσι πηγαίνει στράφι η δημιουργία και η άνεση που την χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα και μοιραία παραμένει στα… χαμηλά. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των ερυθρόλευκων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Οπσαλ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός αμ. Πσιχέ. Η Βαλερένγκα είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ελίτρσεριέν και φέτος διαθέτει υψηλό μπάτζετ και φέτος θέλει να επιστρέψει στα υψηλά. Προέρχεται από άνετη νίκη επι τις Σάντιεφορντ, έχει ξεκινήσει θετικά αν και δεν έχει πείσει στα πιο απαιτητικά ματς. Ζητούμενο για την ομάδα από το Όσλο είναι η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν προλαβαίνει ο βασικός φορ Λαγιούνι, ανέτοιμος ο μεσοεπιθετικός Χολμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο καθώς η Βαλερένγκα βρίσκει δίχτυα φέτος και θα παλέψει το ματς στον βορρά. Σε «διαβασμένη» τιμή προσφέρεται το over, θα το συνδυάσουμε με γκολ/γκολ στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr