Ποδόσφαιρο

Τα προγνωστικά της Δευτέρας

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 11:12

Του Άγγελου Γεώργα

Μπορεί το σημερινό κουπόνι να μη σφύζει από επιλογές, όμως τη θεωρώ μακράν την καλύτερη ημέρα για στοιχηματισμό. Πάντα η Δευτέρα σε βοηθάει να ζυγίσεις τις επιλογές σου και να περιορίσεις τη συγκέντρωσή σου σε λίγα παιχνίδια, κάτι που είναι πολύ ωφέλιμο. Πάμε να δούμε όμως τις σημερινές επιλογές μας.

Τα προγνωστικά της Δευτέρας

(22:00) Νιουκάστλ - Άρσεναλ

Ένα παιχνίδι σήμερα στην Αγγλία και τη Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να δοκιμάζεται στην έδρα της πάντα επικίνδυνης και μαχητικής Νιουκάστλ. Οι κανονιέρηδες καίγονται για τους τρεις βαθμούς, καθώς θέλουν να χωθούν στη τετράδα και να είναι αυτοί που θα εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν δίκαια μέσα στην έδρα της Τότεναμ και έτσι έχασαν έδαφος. Από την άλλη, οι "καρακάξες", δεν στοχεύουν σε κάτι καθώς έχουν σωθεί άνετα οπότε θα απολαύσουν τα τελευταία τους παιχνίδια την φετινή χρονιά. Επίσης έχουν αρκετές απουσίες οπότε σίγουρα θα έχουν καινούργια πρόσωπα στην εντεκάδα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και εκεί θα στηριχθούμε.

(19:30) Σαμπντόρια - Φιορεντίνα

Στην Ιταλία έχουμε δύο αναμετρήσεις με την μία να είναι η αναφερόμενη. Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα της Κάλιαρι μπορούν να νιώσουν άνετοι και να παίξουν ελεύθερα σήμερα. Δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό και ξέφυγαν από τους μπελάδες. Στην αντίπερα όχθη, η Φιορεντίνα έχει άμεσο ενδιαφέρον στο ματς, καθώς χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στις ευρωπαϊκές θέσεις και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο. Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αλλά ελπίζοντας με το κίνητρο που έχει αλλά και τη νίκη που πέτυχε ενάντια στη Ρόμα να βρει τα ψυχικά αποθέματα.

(21:45) Γιουβέντους - Λάτσιο

Στο δεύτερο ματς της Ιταλίας, έχουμε ντέρμπι. Γιουβέντους και Λάτσιο κοντράρονται σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, μα μόνο με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για το τρίποντο. Η "Μεγάλη Κυριά" έχει ήδη εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League του χρόνου, θέλει και η Λάτσιο να καπαρώσει μία θέση για το Europa League. Πάντα τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν αρκετές συγκινήσεις , οπότε θεωρώ θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Δύσκολα να παίξει η Γιούβε με τα χέρια κάτω και μπορεί να βάλει ένα γκολ φυσικά στην αντίπαλό της. Εξάλλου σε 6 τελευταίες τους αναμετρήσεις έχουνε 5 goal/goal.

(22:00) Οβιέδο - Σαραγόσα

B' Ισπανίας και εδώ θα πάμε με το φαβορί. Η Οβιέδο είναι 5η στη βαθμολογία και θέλει να εξασφαλίσει τη θέση της τα πλέι-οφ ανόδου. Η Σαραγόσα έχει εξασφαλίσει τη παρουσία της και του χρόνου στη Segunda Division οπότε είναι αδιάφορη στη σημερινή αναμέτρηση. Η γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στους τελευταίους δέκα αγώνες στη κατηγορία και σήμερα θα επιδιώξει την νίκη. Θα της δώσουμε στήριξη και ελπίζουμε να μας επιβεβαιώσει.

Προγνωστικά

(22:00) Νιουκάστλ - Άρσεναλ: 2 (απόδοση 1.82)

(19:30) Σαμπντόρια - Φιορεντίνα: 2 (απόδοση 1.70)

(21:45) Γιουβέντους - Λάτσιο: Goal/goal (απόδοση 1.60)

(22:00) Οβιέδο - Σαραγόσα: 1 (απόδοση 1.65)

Διαλέγετε ότι σας αρέσει και εύχομαι καλά ταμεία σε όλους, Καλή τύχη!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr