Ποδόσφαιρο

Λιμπερταδόρες: Η μεγάλη απόδοση της Νασιονάλ

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 13:35

Σε εξέλιξη η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιμπερταδόρες με το ενδιαφέρον για το στοίχημα να είναι σε υψηλό βαθμό.

Λιμπερταδόρες: Η μεγάλη απόδοση της Νασιονάλ

Οι όμιλοι του Λιμπερταδόρες είναι 5η τους αγωνιστική και θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Τα ματς είναι κομβικά για τους στόχους που έχουν βάλει οι ομάδες.

Να σημειωθεί πως προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Οι βαθμοί παίζον ρόλο για τα διασταυρώματα στις νοκ άουτ φάσεις, οπότε καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση κάθε ομίλου θα περάσουν στο Σουνταμερικάνα. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και δεύτερο η καλύτερη επίθεση.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Η Ατλέτικολ Παραναένσε γνώρισε τη συντριβή με 5-0 εκτός από την Δε Στρόνγκεστ, στο τελευταίο της ματς στον όμιλο. Κι έτσι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Σκολάρι να είναι πλέον στο τιμόνι. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του. Το ντεμπούτο του το έκανε στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Θέλει νίκη για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Ελένο, Τσινταντίνι.


Η Λιμπερτάδ ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Καράκας στο τελευταίο της ματς στον όμιλο. Τρεις νίκες έχει στα δέκα τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες. Με 3 ήττες και μια νίκη έχει βγάλει τις 4 τελευταίες επισκέψεις στην Βραζιλία για τη διοργάνωση. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ατλέτικο Παραναένσε θέλει νίκη για πολλούς λόγους κι έχει το υλικό για να την πάρει, με τον άσο είναι κατά μέσο όρο και στο 1,80.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Νασιονάλ ηττήθηκε 1-0 στην Αργεντινή από την Εστουδιάντες στο τελευταίο της ματς στον όμιλο. Ήταν άκρως ανταγωνιστική. Δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες έχοντας 2 νίκες. Με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία εντός με ομάδες της Αργεντινής στη διοργάνωση. Έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος.

Η Βελέζ έφυγε με το 1-1 από την Μπραγκαντίνο. Θέλει αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στην πρόκριση. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός στην διοργάνωση όπου αγνοεί τη νίκη.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ παραμένει ο Βακάρι ως υπηρεσιακός τεχνικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Νασιονάλ έχει τα φόντα και το υλικό για να μπορέσει να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια Βελέζ που δεν πείθει. Και στο 2,50 ο άσος.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΕΜΕΛΕΚ

Η Παλμέιρας με το 5-0 εκτός επί της Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο έκανε το "4 στα 4" στον όμιλο. Κάνει πλάκα η δις κάτοχος του Λιμπερταδόρες. Στα τελευταία 30 παιχνίδια στην διοργάνωση έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 7 νίκες.

Η Έμελεκ έφυγε με το 4-1 από το άντρο της Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Στις έξι τελευταίες επισκέψεις στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες έχει μία νίκη και πέντε ήττες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στη διοργάνωση έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Παλμέιρας μπορεί με άνεση να πάρει τη νίκη. Δεν αποκλείεται όλο αυτό το κλίμα να δώσει τη δυνατότητα στην Έμελεκ να βάλει έστω ένα γκολ, έχοντας καλή δημιουργία. Το γκολ - γκολ πληρώνει στο 2,17 και είναι εξαιρετικό.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΚΛΑΜΠ ΟΛΙΜΠΙΑ

Η Κολόν νίκησε 2-1 εντός την Σέρο Πορτένιο και έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εντός έδρας στο Λιμπερταδόρες έχοντας 4 νίκες. Γενικά έχει 6 νίκες και δύο ήττες στα 8 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες. Δεν έδωσε ματς το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η Ολίμπια επικράτησε 1-0 της Πενιαρόλ σε μια δύσκολη αναμέτρηση. Μια ισοπαλία έχει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην Αργεντινή για το Λιμπερταδόρες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στη διοργάνωση έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ιδιαίτερο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δίνονται φαβορί, αλλά δεν είναι και το απόλυτο. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Η Τάτσιρα ηττήθηκε εντός με 4-1 από την Έμελεκ και το κλίμα βάρυνε. Πλέον κοιτάει μόνο την 3η θέση που οδηγείσ στο Σουνταμερικάνα. Με over έβγαλε τα 5 τελευταία εντός έχοντας 2 ήττες και 3 νίκες. Έχει 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος.

Η Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο δέχθηκε πέντε γκολ στο εντός με την Παλμέιρας. Διατηρεί ελπίδες για την 3η θέση. Δεν πάει καλά και στο πρωτάθλημα Βολιβίας και υπάρχει πίεση. Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος είναι ο Κριστάλδο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα είναι το φαβορί και δεν αξίζει ο άσος. Καλύτερο το ποντάριμα στο no goal που είναι και στο 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr