Ποδόσφαιρο

Bundesliga: «Παιχνίδι» σε Αμβούργο

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 00:40

Το Αμβούργο επικράτησε στο πρώτο ματς πλέι οφ της Χέρτα και έχει τον πρώτο λόγο και στην ρεβάνς σύμφωνα με την κίνηση στην στοιχηματική αγορά.

Bundesliga: «Παιχνίδι» σε Αμβούργο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.87 3.3 3.65 1.85 1.75 1.3 2.9 1.65 1.97 1.23 1.27 1.68

Στα μπαράζ για ένα εισιτήριο στην επόμενη σεζόν της Μπούντεσλιγκα συμμετέχουν η ομάδα που τερμάτισε στην 16η θέση της 1ης κατηγορίας και η ομάδα που τερμάτισε 3η στην 2η κατηγορία.
Τα πλέι οφ είναι διπλοί αγώνες και δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ.
Αν στο τέλος των δύο αγώνων το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο οι δύο ομάδες πάνε σε παράταση και αν και εκεί δεν υπάρχει νικητής τότε όλα κρίνονται στα πέναλτι. Α’ Αγώνας: Χέρτα-Αμβούργο 0-1.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΧΕΡΤΑ

Σπουδαια εμφάνιση από το Αμβούργο στο Βερολίνο, που ήταν σοβαρό και πειθαρχημένο και χάρη στο… τρελό γκολ του Ρέιτς πήρε τη νίκη και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Έχει ανεβάσει στροφές σε ιδανικό σημείο, μετρά πέντε κολλητές νίκες και μετά από τέσσερα χρόνια… εξορίας διεκδικεί την μεγάλη επιστροφή στην Bundesliga. «Είναι τρομακτικό πόσο ωρίμασαν οι ποδοσφαιριστές στην διάρκεια της σεζον» τόνισε ο επιτυχημένος Τιμ Βάλτερ. Χωρίς νέα προβλήματα, γνωστέ κρίνονται οι απουσίες των Λάιμπολντ (α. 11 ματς/1 ασίστ) και Σούχονεν (μ. 18 ματς/2 γκολ/2 ασίστ). Η Χέρτα πηγαίνει στο Αμβούργο με την πλάτη στον τοίχο για να αποφύγει τον έβδομο υποβιβασμό της ιστορίας της. Ο Φέλιξ Μάγκατ πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του και δηλώνει αισιόδοξος παρά την ήττα στον πρώτο αγώνα. Αμφίβολος ο βασικός εσχάτως τερματοφύλακας Λότκα, όπως και ο χρήσιμος στόπερ Νταρντάι. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ασκασίμπαρ, σταθερά εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σβόλοφ, γνωστές οι λοιπές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την φόρμα και την ψυχολογία να είναι με την πλευρά των γηπεδούχων. Ο άσος έχει πάντως υποχωρήσει στο 2.10 και έχασε την αρχική αξία του, ρισκάρουμε στα 2-3 γκολ (1.95) που αρέσκονται φέτος οι δύο ομάδες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr