Ποδόσφαιρο

Βραδινά προγνωστικά: Θα μιλήσουν οι έδρες με 4.88!!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 19:27

Του Άγγελου Γεώργα

Δυνατή δυάδα απόδοσης 4.88 προσφέρει το tostoixima.gr, με δύο άσσους στήριγμα.

Βραδινά προγνωστικά: Θα μιλήσουν οι έδρες με 4.88!!

Θα μιλήσουν οι έδρες απόψε σε κομβικά ματς, με τις γηπεδούχους να τα δίνουν όλα έτσι ώστε να πάρουν την νίκη.

Πρώτο ματς της βραδιάς είναι το Αμβούργο - Χέρτα. Λίγες μέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες έτσι ώστε να μάθουμε ποια θα είναι τελικά εκείνη που θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Bundesliga. Το Αμβούργο έχει το προβάδισμα καθώς στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε 1-0 και έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής. Μέσα στην έδρα του δείχνει πιο δυνατό και έχει πιστεύω τον ενθουσιασμό και την δυναμική έτσι ώστε να πετύχει και μία δεύτερη νίκη. Μετράει 5 συνεχόμενες νίκες και δείχνει πως είναι σε φόρμα. Θα το στηρίξουμε και απόψε.

Στο δεύτερό μας παιχνίδι θα μεταπηδήσουμε προς Αγγλία μεριά. Νοτς Κάουντι και Γκρίμσμπι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μία θέση στα ημιτελικά των πλέι οφς, όπου η Σόλιχαλ περιμένει την νικήτρια. Μία Νοτς Κάουντι η οποία μετράει 6 σερί ματς αήττητη και δείχνει πώς έχει τον τρόπο για να πάρει την πρόκριση. Βέβαια και η Γκρίμσμπι είναι 7 σερί ματς αήττητη μακριά από την έδρα της και θα βάλει σίγουρα δύσκολα στους γηπεδούχους. Και εδώ θα πάμε με τους γηπεδούχους που πιστεύω θα βρουν τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Δυάδα απόδοσης 4.88

(21:30) Αμβούργο - Χέρτα: 1 (2.27)

(21:45) Νοτς Κάουντι - Γκρίμσμπι: 1 (2.15)

Δυάδα απόδοσης 2.89

(21:30) Αμβούργο - Χέρτα: Goal/goal (1.70)

(21:45) Νοτς Κάουντι - Γκρίμσμπι: Goal/goal (1.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr