Ποδόσφαιρο

Λιμπερταδόρες: Αποδόσεις πρόκληση και με αιτία!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 13:01

Πράξη δεύτερη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες και το στοίχημα είναι στα καλύτερα του με προτάσεις για όλα τα γούστα.

Λιμπερταδόρες: Αποδόσεις πρόκληση και με αιτία!

Μεγάλο το ενδιαφέρον και για το στοίχημα αναφορικά με τα ματς της Τετάρτης (25/5) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες.

Τα προγνωστικά είναι πολλά και αξίζουν το... ξενύχτι. Γιατί όλα τα ματς έχουν ενδιαφέρον είτε για την μια από τις δύο ομάδες που κοντράρονται, είτε και για τις δύο.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων προκρίνονται στην φάση των 16. Αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση μεταφέρονται στο Σουνταμερικάνα.

Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο οι διαφορά τερμάτων και δεύτερο η καλύτερη επίθεση.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η Κόλο Κόλο ηττήθηκε 4-0 εκτός από την Ρίβερ Πλέιτ. Θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλιώς μένει με την 3η θέση και πάει στο Σουνταμερικάνα. Λόγω τιμωρίας θα δώσει το ματς κεκλεισμένων των θυρών. Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες με ομάδες της Βραζιλίας. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία στο χιλιανό πρωτάθλημα με 3 νίκες, ενώ τα 4 από αυτά ήταν γκολ – γκολ.

Η Φορταλέσα πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 στο άντρο της Αλιάνσα Λίμα. Αν δεν ηττηθεί θα περάσει στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Αήττητη με 2 νίκες στα 3 τελευταία του ομίλου. Παραπαίει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, έχοντας μια ισοπαλία στα έξι παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο Σεμπάγιος (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλή η παράδοση της Κόλο Κόλο με Βραζιλιάνους, αλλά η Φορταλέσα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μπορεί να πάρει την ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Η Ρίβερ Πλέιτ συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας την Κόλο Κόλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία του Λιμπερταδόρες. Τραυματίας είναι ο εξτρέμ Ματίας Σουάρες και δεν θα αγωνιστεί. Με κορωνοϊό οι Αρμάνι (τερματοφύλακας), Ποτσετίνο (μέσος), Πίνολα (αμυντικός).

Η Αλιάνσα Λίμα ηττήθηκε εντός από την Φορταλέσα με 2-0. Πάει στο ματς για μια καλή εμφάνιση, αφού ξέμεινε από στόχους. Με δύο ισοπαλίες έχει βγάλει τα τελευταία 19 παιχνίδια εκτός έδρας στο Λιμπερταδόρες. Έχει 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα του Περού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η διάθεση και των δύο ομάδων είναι να πάνε σε ένα ανοικτό ματς και το over 3,5 γκολ που δίνεται από 1,95 και πάνω να είναι ένα καλό ποντάρισμα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΤΟΛΙΜΑ

Η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε εντός με 3-1 την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στα τελευταία 15 εντός έδρας έχει υποστεί μόλις δύο ήττες. Με γκολ – γκολ, έβγαλε τα 4 τελευταία της στον όμιλο, ενώ θέλει να τελειώσει με όσο πιο πολλούς βαθμούς αφού μετρούν στις διασταυρώσεις.

Η Ντεπόρες Τολίμα έφερε 2-2 εντός με την Αμέρικα Μινέιρο. Περνάει και με ήττα, αρκεί να μην νικήσει η Ντελ Βάλε στο άλλο ματς το ομίλου. Μία νίκη και μία ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες. Είναι αήττητη στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι Ρίος (μέσος), Καϊσέδο (επιθετικός). Λείπουν οι διεθνείς Γκαρσία (χαφ), Ντομίνγκες (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει τους λόγους να της να θέλει τη νίκη, ενώ θα παίξει με τους βασικούς. Δύσκολο έργο για την Τολίμα που έχει σημαντικές απουσίες. Το over 2,5 γκολ είναι και στο 1,85 και έχει μια ασφάλεια.

ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε ηττήθηκε εκτός με 3-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Και πλέον θέλει νίκη και ταυτόχρονα να ηττηθεί η Τολίμα στο ματς του άλλου ομίλου. Μία ήττα έχει στα δέκα τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες, που την έκανε στα 3 πιο πρόσφατα, ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες. Πέντε νίκες έχει στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Ρενάτο Πάιβα μιλάει με την μεξικάνικη Λεόν.

Η Αμέρικα Μινέιρο έφυγε με το 2-2 από το άντρο της Ντεπόρτες Τολίμα. Με νίκη με δύο γκολ διαφορά παίρνει την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα. Είναι αήττητη με 3 ισοπαλίες στις 4 εξορμήσεις της στο Λιμπερταδόρες. Με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 4 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Τραυματίες ο Ζορί (τερματοφύλακας) και οι μπακ Μάρλον, Εντουάρντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Παιχνίδι που μπορεί να δίνεται φαβορί η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι. Καλύτερο ποντάρισμα το να σκοράρουν και οι δύο, που μπορεί να δίνεται και στο 2,00.

ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Πενιαρόλ έμεινε στο 0-0 εντός με την Σέρο Πορτένιο. Έμεινε με το στόχο της 3ης θέσης που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία της. Από την άλλη είναι αήττητη με 9 νίκες στα 11 (από αυτά τα 8 ήταν και no goal τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες, έχοντας 13 στα πρόσφατα 15 ματς. Αμφίβολος ο στόπερ Αρίας.

Η Κολόν νίκησε 2-1 εντός την Ολίμπια και εξασφάλισε την πρόκριση. Θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Με ήττες έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες. Στο όριο καρτών οι Ντελγάδο (αμυντικός), Αλιέντρο (χαφ), Λέρτορα (χαφ) και υπάρχει σκέψη να προφυλαχθούν. Παραμένει εκτός ο επιθετικός Ροντρίγκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Πενιαρόλ θέλει περισσότερο τη νίκη, το ματς δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να την πάρει. Ο άσος προσφέρεται από 2,40 και πάνω.

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΚΛΑΜΠ ΟΛΙΜΠΙΑ

«Εμφύλιος» της Παραγουάης. Η Σέρο Πορτένιο έφερε 0-0 εκτός με την Πενιαρόλ και είναι στο χέρι της η πρόκριση. Το Σάββατο διέλυσε εκτός έδρας την Ολίμπια με 4-0 σε ματς για το πρωτάθλημα. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Γενικά έχει μόλις δύο ήττες στα δέκα τελευταία της. Αγωνιστικά οι αμυντικοί Εσπινόλα, Λουτσένα και ο Πίρις Ντα Μότα (μέσος) αποθεραπεύτηκαν.

Η Ολίμπια ηττήθηκε από την Κολόν με 2-1 εκτός στο προηγούμενο ματς στον όμιλο. Θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει εκείνη το εισιτήριο στην ισοβαθμία. Στην βαριά ήττα από την Σέρο Πορτένιο αγωνίστηκε με ρεζέρβες, κάτι που όμως έκανε και ο αντίπαλος. Ο Κάσερες ζήτησε συγγνώμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Σέρο Πορτένιο είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να πάρει τη νίκη που δίνεται από 2,20 και πάνω.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr