Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σουηδίας: Και τώρα οι… δυο τους!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 00:21

Η Χάμαρμπι υποδέχεται την Μάλμε στον τελικό του κυπέλλου Σουηδίας και ο άσος έχει ήδη την… τιμητική του στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Σουηδίας: Και τώρα οι… δυο τους!

Το κύπελλο Σουηδίας διεξάγεται για 66η σεζόν. Στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή 96 ομάδες από όλες τις κατηγορίες.
Ο τελικός θα γίνει στο «Τέλε 2» της Στοκχόλμης, την έδρα της Χάμαρμπι.
Νοκ άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής θα εκτελεστούν πέναλτι.
Ο κυπελλούχος Σουηδία διασφαλίζει συμμετοχή στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΜΑΛΜΕ

Η Χάμαρμπι αποτελεί την κάτοχο του τροπαίου, προφανώς θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο και να πάρει επιπλέον ώθηση για το πρωτάθλημα, όπου επίσης εντυπωσιάζει καθώς οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο. Ο Ισπανός κόουτς Μάρτι Θιφουέντες επιχαίρει για την μέχρι τώρα λειτουργία των πράσινων που αποδίδουν ποιοτικά και στην άμυνα και στην επίθεση. Έχασαν το τελευταιο αλλά αναμένεται να επιστρέψουν οι βασικότατοι Ντόβιν (τερμ) και Λουντκβισον, ξανά εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιόλουσον. Η Μάλμε δεν πατάει γερά στα πόδια της το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός αυτός αποτυπώνεται στον απολογισμό τριών συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα που την αφήνουν πίσω στην κούρσα για την υπεράσπιση του τίτλου. Το κύπελλο αποτελεί στόχο και ευκαιρία για να πάρουν τα πάνω τους και ψυχολογικά οι γαλάζιοι. Λίγες ευκαιρίες σε κάθε ματς, κοιτάζει να πάρει νίκες με την άμυνά της Και δεν της βγαίνει. Γκρίνια για τον κόουτς Μίλος Μιλόγεβιτς που ανέλαβε φέτος, αμφίβολοι οι βασικότατοι Νταλιν (τερμ), Κρίστιανσεν, Λεβίτασκι (μέσοι), σταθερά εκτός οι Εντβάρσον, Μοισάιντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ ηταν πιο μοιρασμένο αλλά ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταιες ώρες και έχασε την αρχική του αξία. Οριακά αποδεκτός πλέον στο 2.18, σε «φαγωμένη» τιμή προσφέρεται το αμφίτερμα (1.62). Δύσκολο ματς, καταλήγουμε στο… διπλωματικό 2-3 γκολ στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr