Ποδόσφαιρο

Λιμπερταδόρες: Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής πέφτει με το ενδιαφέρον στα γκολ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 16:40

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες και όλη η δουλειά γίνεται στα τέρματα που θα μπουν

Λιμπερταδόρες: Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής πέφτει με το ενδιαφέρον στα γκολ

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες με τέσσερα παιχνίδια. Στον δεύτερο όμιλο γίνεται ένας χαμός αφού και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να πάρουν όλες τις θέσεις.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων προκρίνονται στην φάση των 16. Αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση μεταφέρονται στο Σουνταμερικάνα.

Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο οι διαφορά τερμάτων και δεύτερο η καλύτερη επίθεση.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΑΡΑΚΑΣ

Η Ατλέτικο Παραναένσε επικράτησε 2-0 εντός της Λιμπερτάδ και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Με νίκη παίρνει το εισιτήριο. Με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 10 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες. Ο Σκολάρι έχει 2 νίκες στα 3 πρώτα του ματς στον πάγκο της.

Η Καράκας έφερε εντός 0-0 με την Δε Στρόνγκεστ και παραμένει στο κόλπο της προκρισης. Μια ισοπαλία έχει στα 6 τελευταία στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες. Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες έχει στα δέκα τελευταία εκτός για την διοργάνωση. Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα Βενεζουέλας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλο φαβορί η Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά η τιμή του άσου είναι μικρή. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ.


ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Η Λιμπερτάδ ηττήθηκε με 2-0 εκτός από την Ατλέτικο Παραναένσε και ο 2ος όμιλος έγινε άνω κάτω, αφού και οι 4 ομάδες διεκδικούν όλες τις θέσεις. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός στη διοργάνωση με 4 νίκες. Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα.

Η Δε Στρόγκεστ έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Καράκας και είναι στο κόλπο. Στα τελευταία 16 εκτός στο Λιμπερταδόρες έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, έχοντας 4 ισοπαλίες. Έχει μια νίκη, 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα Βολιβίας, αλλά έχει προκριθεί στα μπαράζ του τίτλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ξεκάθαρο φαβορί η Λιμπερτάδ αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Δε Στρόνγκεστ. Αξίζει το ρίσκορ στο under 2,5 γκολ που είναι στο 2,00.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ

Η Κορίνθιανς έφυγε με το 1-1 από το εκτός ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς. Θέλει νίκη για να προκριθεί. Με νίκες έχει βγάλει τα 4 τελευταία εντός έδρας στη διοργάνωση με τις 3 από αυτές να ήταν 2-3 γκολ. Έχει μόλις δύο ήττες στα 10 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες.
Νέος τραυματίας ο τερματοφύλακας Κάσιο. Τιμωρημένοι οι μέσοι Γκουστάβο, Καντίγιο.


Η Όλγουέις Ρέντι ηττήθηκε 3-0 εκτός από την Ντεπορτίβο Κάλι. Ουσιαστικά δνε κυνηγάει κάτι. θα παίξει στο ματς με ρεζέρβες. Δεν έχει βάλει γκολ στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις στο Λιμπερταδόρες, έχει μόλις 2 ισοπαλίες στις συνολικά οκτώ. Με τρεις ήττες έβγαλε τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Κορίνθιανς αναμένεται να κάνει πάρτι. Ακόμα και το over 3,5 γκολ όμως είναι χαμηλό (1,70). Αξίζει το ρίσκο στο G/G που είναι πάνω από 3,00. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αλλαγές, ίσως βρουν ένα γκολ στην χαλαρότητα που μπορεί να δείξει προς το φινάλε η Κορίνθιανς.


ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Η Μπόκα έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι εντός με την Κορίνθιανς. Με νίκη παίρνει και το εισιτήριο. Μόλις δύο ήττες έχει στα τελευταία 25 εντός για το Λιμπερταδόρες έχοντας δεχθεί γκολ μόλις σε 5 από αυτά.
Προέρχεται από το 3-0 επί της Τίγκρε στον τελικό του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ όπου πήρε και το τρόπαιο. Παραμένουν τιμωρημένοι επιθετικοί Βίλα (άλλες 1 αγωνιστική), Παβόν (άλλη 1 αγωνιστική).


Η Ντεπορτίβο Κάλι επιβλήθηκε με 3-0 της Όλγουέις Ρέντι και αν πάρει ακόμα και την ισοπαλία προκρίνεται στην φάση των 16. Μια ισοπαλία έχει στα τελευταία 15 εκτός έδρας στο Λιμπερταδόρες και αυτή φέτος με την Όλγουέις Ρέντι. Εξέτισαν οι αμυντικοί Μάφλα, Μπουρδίσο. Τραυματίας ο επιθετικός Ροντρίγκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σίγουρα η Μπόκα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, αλλά καλύτερο ποντάρισμα είναι το over 2,5 γκολ που είναι σε τιμές πάνω από 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr