Ποδόσφαιρο

Β’ Ιρλανδίας: Και τώρα οι δυο τους!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 00:14

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Γκάλγουει και την Κορκ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρουμε με την… βαριά φανέλα των φιλοξενούμενων.

Β’ Ιρλανδίας: Και τώρα οι δυο τους!

ΜΠΡΕΙ – ΑΘΛΟΟΥΝ
Η Μπρέι έδειξε αντοχές κόντρα στην Τρίτι Γιουνάιτεντ καθώς παρότι βρέθηκε δις να κυνηγά το σκορ, κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό. Εσχάτως απελευθερώθηκε επιθετικά και σκοράρει με περισσότερη άνεση, αλλά και πάλι αδυνατει να βρει λύσεις έχοντας… ξεχάσει πότε επικράτησε για τελευτάια φορά! Συμπλήρωσε δέκα ματς χωρίς νίκη, γκολ/γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς. Η Αθλοοουν παρουσιάστηκε απρόσμενα ανταγωνιστική στην έδρα της Γκάλγουεϊ αλλά μετά το πρώτο γκολ παραδόθηκε στις ορέξεις των πρωτοπόρων. Χωρίς αρχή και τέλος φέτος, δεν δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από 15 αγωνιστικές, έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές φέτος. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το 1.55 κρίνεται αδιάφορο για ομάδα που προέρχεται από δέκα ματς χωρίς νίκη. Το προσπερνάμε…

ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ
Μια από τα ίδια για την Κομπ Ραμπλερς που παρότι προηγήθηκε στην έδρα της Τρίτι Γιουνάιτεντ, συμβιβάστηκε εν τέλει με τον βαθμό. Σε σταθερά χαμηλές πτήσεις φέτος, αδυνατεί να βρει λύσεις στην άμυνα και μοιραία δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον υπερβατικό στόχο της 5αδας. Μετρά την δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία, over 3,5 τα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Κατώτερη του αναμενόμενου παρουσιάστηκε η Λονγκφορντ στο ντέρμπι των ομάδων που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την 1η κατηγορία καθώς απέτυχε να βάλει δύσκολά στην Γουότερφορντ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές. Μέτριο κρίνεται το ζύγι βάσει στόχων καθώς δεν δείχνει ικανή να μπει «σφήνα» στην μάχη του τίτλου.

EKTIMHΣΗ: Μαχητική αλλά με συγκεκριμένο… ταβάνι η Κομπ Ράμπλερς ενώ η Λονγκφορντ δείχνει διάθεση φέτος για το κάτι παραπάνω. Κρατάμε το αμφίτερμα (1.88).


ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ – ΚΟΡΚ
Ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε η Γκάλγουεϊ που στην επανάληψη ανέβασε στροφές και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Αθλοουν. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, μετρά επτά κολλητές νίκες και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση. Κομβική στην μάχη του τίτλου, η αναμέτρηση με την Κορκ, δεν έχει δεχτεί γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Γκέλα για την Κορκ που παρουσιάστηκε αλαζονική και άστοχη και «πέταξε» δύο βαθμούς στο ματς με την Γουέξφορντ. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ισοπαλία στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και δεν… παρατά την μάχη της 1ης θέσης και του τίτλου που δίνει απευθείας ένα εισιτήριο στην 1η Κατηγορία χωρίς την περιπέτεια των πλέι οφ. Μετρά την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία, no goal τα έξι από τα επτά τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετωπική ανάμεσα στις δύο καλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες της κατηγορίας. Και οι δύο ποντάρουν στην άμυνα και το under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή, θα ρισκαρουμε με το διπλό έστω με draw no bet (1.85).


ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ – ΤΡΙΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Γουοτερφορντ που… σκόρπισε την Λονγκφορντ στο ντέρμπι των ομάδων που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την 1η Κατηγορία. Διάγει τις καλύτερες ημέρες της σεζόν καθώς προέρχεται από πέντε κολλητές νίκες με εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και δείχνει διάθεση να μπει στο… κόλπο για τον τίτλο. Η Τρίτι Γιουνάιτεντ προηγήθηκε αλλά εν τέλει χρειάστηκε και δεύτερο πέναλτι για να σώσει τον βαθμό με την εκ των ουραγών Κομπ Ράμπλερς. «Κολλημένη» με την ισοπαλία φέτος, μετρά τρεις διαδοχικές αλλά και τις περισσότερες στην κατηγορία και μοιραία δίνει… δικαιώματα στην μάχη του πλασαρίσματος στην πρώτη πεντάδα που αποτελεί πάντως υπερβατικό στόχο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουότερφορντ διάγει τις καλύτερες ημέρες στην σεζόν όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων. Ενισχύουμε τον «φτηνό» άσο με under 3,5 καθώς η Τρίτι παλεύει κάθε ματς φέτος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr